HIRDETÉS

Szerelmes levél Mészáros Katához, Karácsony kérlelhetetlen kérdezőjéhez

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Kata, drága!

42 éves, kétgyermekes, most még házas férfi vagyok. A sóbertnorberti értelemben túlsúlyos. Remélhetek? Remélhetem talán, hogy egyszer megkérdezi tőlem, hogy miért arrébb parkoltam le? És nem ott, ahol Ön várt? Akarom, hogy felelősségre vonjon, hogy Ön vonjon felelősségre. Felejtse el Gergőt, úgyis alkalmatlan. Fenyegessen meg, hogy a felvételek megvannak. Ha későn érek majd haza, és megpróbálok terelni, szúrja közbe vészjóslóan, hogy „majd arról is beszélünk”. Én kérnék elnézést magától, ha nem hívna.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kata, menjünk el együtt az üres stúdióba, és vallasson! Becsempészem magam az MTVA épületébe, mint Hadházy Ákos és Szél Bernadett, csak hogy magával lehessek, és rám nézzen azzal a lipsigyóntató szempárral! Vagy hívjon meg az ismeretterjesztő M5 csatornára, küldjön nekem kinyomtatott SMS-eket. Annyit én is értek a fotókiállításokhoz, mint Budapest első embere.

Karácsony: A közmédia nem sok igazsághoz szokott nézőinek is beszélhettem | Magyar Hang

Akarom, hogy a tétován, botladozva összerakott nyakatekert mondataival zavarjon össze. Én nem mondanám kegyednek, mint a főpolgármester, hogy beszéljünk komolyan. Beszéljünk gyermetegen, infantilisan, komolytalanul, csak beszéljünk! Én – Karácsonnyal ellentétben – szoktam hülyeségeket beszélni. És közben tőlem mehetnek a szirénák. Vagy lássuk egymást biciklin. Én kikerekezek Óbudára fagypont körüli hőmérsékleten is. Küldjön rám egy stábot minden reggel, én azt sem bánnám, ha rossz helyen várnak. 

HIRDETÉS

Kata, én azt álmodtam, hogy beszél hozzám, kérdez tőlem és minősítgeti a válaszaimat, és a szájából az interjú alatt 80 milliárd forintnyi közpénz röppen tova.

Kata, nyálazzuk át együtt a BBC-sztenderdeket! Taposson a becsületembe a tűsarkújával!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,945lájkolóTetszik
3,639követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A mama nem adja fel

A büdi cigánytelepen élő Margó nagyi és népes családja számára az elmúlt hónapokban a vírus volt a legkisebb gond. Riport.