HIRDETÉS

Szerelmes levél Mészáros Katához, Karácsony kérlelhetetlen kérdezőjéhez

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Kata, drága!

HIRDETÉS

42 éves, kétgyermekes, most még házas férfi vagyok. A sóbertnorberti értelemben túlsúlyos. Remélhetek? Remélhetem talán, hogy egyszer megkérdezi tőlem, hogy miért arrébb parkoltam le? És nem ott, ahol Ön várt? Akarom, hogy felelősségre vonjon, hogy Ön vonjon felelősségre. Felejtse el Gergőt, úgyis alkalmatlan. Fenyegessen meg, hogy a felvételek megvannak. Ha későn érek majd haza, és megpróbálok terelni, szúrja közbe vészjóslóan, hogy „majd arról is beszélünk”. Én kérnék elnézést magától, ha nem hívna.

Kata, menjünk el együtt az üres stúdióba, és vallasson! Becsempészem magam az MTVA épületébe, mint Hadházy Ákos és Szél Bernadett, csak hogy magával lehessek, és rám nézzen azzal a lipsigyóntató szempárral! Vagy hívjon meg az ismeretterjesztő M5 csatornára, küldjön nekem kinyomtatott SMS-eket. Annyit én is értek a fotókiállításokhoz, mint Budapest első embere.

Karácsony: A közmédia nem sok igazsághoz szokott nézőinek is beszélhettem | Magyar Hang

Akarom, hogy a tétován, botladozva összerakott nyakatekert mondataival zavarjon össze. Én nem mondanám kegyednek, mint a főpolgármester, hogy beszéljünk komolyan. Beszéljünk gyermetegen, infantilisan, komolytalanul, csak beszéljünk! Én – Karácsonnyal ellentétben – szoktam hülyeségeket beszélni. És közben tőlem mehetnek a szirénák. Vagy lássuk egymást biciklin. Én kikerekezek Óbudára fagypont körüli hőmérsékleten is. Küldjön rám egy stábot minden reggel, én azt sem bánnám, ha rossz helyen várnak. 

HIRDETÉS

Kata, én azt álmodtam, hogy beszél hozzám, kérdez tőlem és minősítgeti a válaszaimat, és a szájából az interjú alatt 80 milliárd forintnyi közpénz röppen tova.

Kata, nyálazzuk át együtt a BBC-sztenderdeket! Taposson a becsületembe a tűsarkújával!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,823lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Konfliktus Szíriában: A törökök Európára engedhetik a menekülteket

Törökország úgy döntött, tovább már nem tartóztatja fel sem tengeren, sem szárazföldön az Európába igyekvő szíriai menekülteket.

Ferenc pápa gyengélkedik