HIRDETÉS

Sir Orbán Robin minden erőt és energiát lekötő disznóvágása

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Május 14-én kellett volna a miniszterelnöknek az európai „támadásokkal” szemben az Európai Parlament brüsszeli plenáris vitáján érveket felsorakoztatnia. Ám Orbán Viktor a koronavírus elleni védekezés miatti bokros teendőire hivatkozva, mivel „minden erejét és energiáját a járvány elleni védekezés köti le”, nem utazott el Brüsszelbe „megvédeni Magyarországot”. Egyébiránt ha bárkit támadtak is, nem Magyarországot támadták, hanem a Fidesz-kormány intézkedéseit, köztük a felhatalmazási törvényt. Persze ahhoz már hozzászoktunk, hogy a Fidesz azt hiszi, hogy ők egyenlők Magyarországgal. És persze ennyit arról az utcaiharcos-imázsról, amelyet Európa erős emberéről sulykolni igyekeznek. Aki, ha úgy alakul, akkor bátor jó Sir Robinként „nem védi meg a magyarokat” a brüsszeli Háromfejű Lovagtól, hanem fülét-farkát behúzva, bátran, nyúlként elszalad.

Sir Orbán Robin miniszterelnök miután csütörtökön nem ment el Brüsszelbe, pénteken aztán Belgrádban kötötte le az ő saját legendás erőit és energiáit a magyarországi járvány elleni védekezéssel. Annyira védekezett Belgrádban a magyar járvány ellen, hogy még a saját két kezével otthon varrt FFP3-as maszkját is otthon felejtette, így adva mintát a minden erőt és energiát lekötő védekezésből szerb vendéglátóinak, akik fogadásakor kivétel nélkül viseltek valamilyen szájnyílást és orrot eltakaró védőeszközt. A kormányfőnek annyira nem volt ideje csütörtökön Brüsszelbe utaznia, hogy pénteken Belgrádban még a szerb Nemzeti Múzeum meglátogatására is maradt ideje, hogy ott védekezzék minden erejével és energiájával a magyarországi koronavírus-járvány ellen.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ugyanezen a napon, május 15-én, azaz pénteken került adásba a Kossuth rádióban a szokásos miniszterelnöki kinyilatkoztatás, akarom mondani interjú. Ebben a pénteki szózatban azt mondta Orbán a közmédiás Nagy Katalin mikrofonállványnak Karácsony Gergely főpolgármestere utalva, hogy „ön is ismeri ezt a típust (…) ha egy ilyen ember benősül a családba, akkor biztos lehetsz abban, hogy neked kell majd átmenned, hogy összeszereld a bútort, amit vásároltak”. Majd egy ízes vidékizéssel folytatta, arra utalván, hogy a vidékiek tán nem értik ezt a bonyolult bútor-összeszerelős analógiát: „vagy hogy a vidékiek is értsék (…) ha disznóvágás van, ez a típus a vacsorára jön, de ezt senki sem bánja, mert legalább nincs láb alatt” – mondta Orbán Viktor a főpolgármester személyiségét elemezve, az „interjút” „készítő” Nagy Katalin szolgai, mégis kissé erőltetett kacajától kísérve.

Ki a NER-vagyonok valódi gazdája?

Itt álljunk meg, és gondolkozzunk el azon egy picinykét, milyen lenne egy disznóvágás, ha Orbán Viktor volna a szomszédunk. A disznótor előtti este Viktor szomszéd zsebre vágott kézzel, sűrű szájnyalogatások és szotyolaköpködés közepette méregeti a kerítésen keresztül a vágásra kijelölt röfit. Reggelre valaki a teljes állományt ellopja, még a sánta Buksi kutya és a nemrég a vejeddel összeszerelt bútor is eltűnik. Te már csak egy idegen teherautót látsz, ahogy elporzik a kondával a házad elől, a kocsi oldalán a felirat: „Mészáros és Mészáros”.

HIRDETÉS

Délben megjelenik a hatóság, mert Viktor szomszéd feljelentett téged feketevágás gyanújával. Rászánod magad, hogy te is feljelentést tegyél a lopás miatt, ám az ügyészségről Viktor szomszéd haverja, Polt Péter sógor elutasítja a feljelentést, és téged büntet meg hamis vád miatt. Viktor szomszéd haverja a főszerkesztője a falusi lapnak, amelyben leírják rólad, hogy valójában Sorosnak és ügynökeinek szerveztél egy lakomát, amiatt fogyatkoztak meg a disznók. A faluhírtévé Trágyadomb című műsorának négy szereplője az esti lincselőműsorban elnevetgél azon, hogy milyen idétlen a neved, hogyan áll a hajad, és különben is anyádat, miből tellett malacokra. Csak nem Brüsszel adta a kezdőtőkét? Csak nem migránsok őrizték a kondát? Igaz magyar disznótenyésztő az ilyen? Miközben nézed a műsort, Viktor szomszéd udvaráról átszüremlik a dínomdánom, valamint a finom disznótoros illata. Mint később egy helyi fideszestől megtudod, Viktor gazda lánya, Ráhel hozatta Párizsból a Bocuse d’Or-séfeket, akik a malacpofát szuvidálták. A séfeket valami Magyar Turisztikai Ügynökség fizette közpénzből.

Mit hazudott ma Orbán Viktor?

Másnap Viktor szomszéd átüvölt a kerítésen, hogy tud a feljelentésről, de a magyarokat nem lehet megfélemlíteni: „Ez ugyanis Magyarország elleni támadás, szomszéd!”. Kínodban kiírod a Facebookra a kálváriádat, mire reggel hatkor csöngetnek a rendőrök, és bevisznek rémhírterjesztésért. Varga Judit igazságügyi miniszter megnyugtatja a közvéleményt, hogy ez csak elszigetelt túlkapás volt.

Mire hazaérsz a rabosításból, a telkedet kisajátították, a disznóól és a házad ledózerolva, a földbe verve egy tábla informál: „Itt uniós támogatásból, de Orbán Viktor jóvoltából futballstadion épül. Építi: Mészáros és Mészáros.”

HIRDETÉS

Ez a cikk eredetileg a Magyar Hang 2020/21. számában jelent meg május 22-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában! És hogy mit talál még a 2020/21. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,939lájkolóTetszik
3,633követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek