HIRDETÉS

Aranykaleta

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

„…fontosnak tartom, hogy minél kevesebb olyan ügy legyen a közéletben, ami sérti az emberek igazságérzetét, márpedig ebben az ügyben sebet kapott az emberek igazságérzete…” (Orbán Viktor miniszterelnök a gyöngyöspatai romák kártérítési ügyéről az évi egyetlen sajtótájékoztatóján, 2020. január 9-én)

Borkai Zsolt után újabb szimbólumot buherált össze a magának a Nemzeti Együttműködés Rendszere néven ismert, Orbán Viktor tulajdonában álló részvénytársaság. Kaleta Gábor nagytermészetű követ 19 ezer pornóképpel bukott le, de abból is a leginkább gyomorforgatóval: serdületlen gyerekeket ábrázoltak a fotók.

Sokat elmond a magyar titkosszolgálatok szakmai felkészültségéről és/vagy politikai befolyásoltságáról, hogy a hazánkat Dél-Amerikában képviselő nagykövetet annak ellenére sem a magyar szolgálatok fülelték le, hogy Kaleta úr minden veszélyérzet nélkül a hivatali számítógépén tárolta förtelmes bűnének bizonyítékait. Könnyen elképzelhető, hogy mennyire volt zsarolható, mondjuk, egy ellenséges titkosszolgálat által lebukásáig a szenzitív adatok birtokában lévő nagykövet, és ez milyen károkat okozhatott annak a Magyarországnak, amelyre előszeretettel hivatkoznak a Fideszben.

Orbán Viktor megszólalt a Kaleta-ügyről

A NER három alkalommal is segítette a pedofil bűnözőt, hogy puhára essen. A nyomozást ugyanis nem magyar hatóságok, hanem az Egyesült Államok szervei indították el és folytatták le. Ha nincs a nemzetközi nyomozás, akkor az illető még mindig nagykövet, és gondtalanul élvezi mind a tizenkilencezer fotót. Ráadásul még ha meg is áll a fotók nézegetésénél, és nem enged meg magának még förtelmesebb bűnöket, az ilyen képek és videofelvételek birtoklása nem ártatlan eltévelyedés. A képek, videók birtoklói, nézegetői teremtik meg ugyanis a keresletet azoknak a még undorítóbb tetteknek, amikor ezeket rögzítik.

Amikor forró lett Kaleta lába alatt a talaj, a NER ismét kisegítette őt, és hazalopta a nemzetközi büntetőeljárás elől. Biztosak lehetünk benne, hogy akár Peruban, akár az Egyesült Államokban hosszú évekig a rácsok mögött senyvedhetett volna jó nagykövet urunk. Ráadásul én úgy tudom, hogy sem a dél-amerikai, sem az észak-amerikai börtönök lakói nem a pedofilok iránt tanúsított megértésükről világhírűek.

Az egész ügyről nem a családok kormányától, vagy valamely állami szervtől szerezhetett tudomást a nagyérdemű közönség, hanem oly módon, hogy azt megírta a maradék néhány független lap, köztük a Magyar Hang.

Kocsis Máté: Önmagában a gondolat is büntetendő kellene, hogy legyen

Kaleta a hazalopásáig is már rettentő szerencsésnek mondhatta magát, a Fidesz őt tényleg nem hagyta az út szélén, de a harmadik segítség csak ezután jött. Polt Péter ügyészsége, amelynek az áldozatok, ez esetben a felvételeken szereplő gyerekek képviselete lett volna a feladata, azt indítványozta, hogy beismerés esetén ne kapjon letöltendő büntetést a pedofil követ. A bíróságnak ezután a vádhoz kötöttség szabálya miatt nem sok mozgástere maradt, így Kaleta nagyuram végül az egyheti nagyköveti fizetésével és egy felfüggesztettel megúszta.

HIRDETÉS

Ügyvédet azért szidni, mert végzi a dolgát nem ildomos. De azért mégiscsak cinikus, hogy a tárgyalásról az ATV Híradója által készített riportban egy percen belül háromszor hangzik el Kaleta Gábor ügyvédjétől, hogy a védence mélyen vallásos ember. Egyébiránt az, hogy valaki vallásos, nem azt jelenti, hogy bűn nélkül él, hanem azt, hogy törekszik jobbá válni. Ami gyomorforgató ebben, az az, hogy egy ilyen ügyben pajzsként használja a védelem az illető vallásos mivoltát. Az, hogy valaki keresztényként ilyen bűnt követ el, minden esetben súlyosbító, és nem enyhítő körülmény kellene, hogy legyen.

Enyhítésért fellebbezett Kaleta Gábor ügyvédje, másodfokon folytatódik a per

Ilyen előzmények után pedig jött Deutsch Tamás, és ahogy szokta, megint az asztalra piszkított, hogy ilyen módon demonstrálja azt a sok szépet és jót, amit pártja képvisel. A Fidesz Európai Parlamentbe kényszerített elaggott üdvöskéje sietett az egész ügyet a bíróságra kenni, így kötve össze a kellemeset a hasznossal, a bíróságok elleni hadjárattal. Titkosszolgálatokról, hazalopásról, ügyészségi segítségről nem ejtett szót a közismerten erkölcsös életet élő EP-képviselő.

Olvasna még Gulyás Balázstól? Kattintson!

Ez a cikk eredetileg a Magyar Hang 2020/28. számában jelent meg július 10-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában! És hogy mit talál még a 2020/28. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,735lájkolóTetszik
3,783követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Jourová: Brüsszel az év végéig reflektálhat a veszélyhelyzet idején hozott kormányzati intézkedésekre

Szél Bernadett levelére válaszolt az Európai Bizottság alelnöke. A Bizottság aggódik a rémhírek terjesztésével kapcsolatos új rendelkezések miatt.