Marabu

Költségek

Költségek

„Kedves gyerekek, a járványhelyzetre tekintettel az iskolátok támogatását saaajnos… néhány millió forinttal csökkenteni vagyunk kénytelenek.”

Rebellarusz

Rebellarusz

Nem kell túlpörgetni azt a szavazatszámlálósdit. Negyven százalékból ugyanúgy ki lehet hozni a kétharmadot, mint a nyolcvan százalékból, és nincs belőle akkora hőbörgés.

Épül-szépül

Épül-szépül

Szervezeti fegyelem: Kormányhivatal / Hatósági Főosztály / Nemzetgazdasági Szempontból Kiemelt Jelentőségű Ügyek Osztálya / Pármilliárdocskát Sürgősen Hazatalicskázandó Pénzügyi Alosztály.

Zsebbebalaton

Zsebbebalaton

Reformkori politikusok: Wesselényi, Balaton-átúszás. Széchenyi, balatoni gőzhajózás. Nem reformkori politikusok: Netuddki, balatoni természetvédelmi területre építkezés. Lesz mire emlékezni az utókornak.

Narancsvidék

Narancsvidék

„Hélo! Mester! Az internetjüknél egy csücsök még kimaradt!”

Hurrá, nyaralunk!

Hurrá, nyaralunk!

Idén nem futja balatoni nyaralásra.” Kicsinyes megközelítés, lehetünk nagyvonalúbbak is. „Idén nem futja Maldív-szigeteki nyaralásra.” Miért ne? Otthon maradunk így is, úgy is.

Fesztiválszezon

Fesztiválszezon

499 ember kevésbé fertőzésveszélyes, mint 501. Ezt értem. Aki ül, kevésbé fertőzésveszélyes, mint aki áll. Ezt is értem. Aki focit néz, kevésbé fertőzésveszélyes, mint aki gitárszólót néz. Ezt nem értem.

Rendkívüli

Rendkívüli

És miért is akar beleszólni az EU, hogy mire költjük azokat a milliárdokat?! Mi, magyarok innen sokkal jobban látjuk, hogy a kilábaláshoz szükségünk van néhány gombfocistadionra is!

Portyázat

Portyázat

Fürkészeink és potyázóink… Oppardon! Szóbotlás. Szóval fürkészeink és portyázóink jó munkát végeztek. Olyan jót, hogy erről is muszáj lesz minden információt titkosítani egynéhány évre.

Dezsavű

Dezsavű

„Oda tessék. Kálmán bácsi már ’90 előtt is a minisztériumban dolgozott, nálunk ő tartja a fiataloknak a továbbképzést, hogy lehet túlélni és kibekkelni a központból a nyakunkba ültetett, szakmailag képzetlen, kontraszelektált pártkomisszárokat.”

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest