HIRDETÉS
Marabu rajza
Marabu rajza
Marabu rajza

Kilábalás

Nem lehet hirtelen, egyszerre megoldani egy egész ország minden problémáját. Lépésenként. Sorról-sorra. Vannak problémák, amiket csak később orvosolunk. Mondjuk, úgy ezer év múlva.
Marabu rajza

Duda nix

„Figyelünk, ám! Amint egy kormánykritikus dudálást hallunk, abban a pillanatban elvesztik békés megemlékezés jellegüket...”
Marabu rajza

Trianon

Van itt minden. Revizionizmus, irredentizmus, idealizmus, dezilluzionizmus, fetisizmus, atavizmus, mazochizmus, pesszimizmus, defetizmus, eufemizmus, antagonizmus.
Marabu rajza

Szájzár

A poszttraumás stressztől megkülönböztetjük a fészbukposzt-traumás stresszt, amelynek tünete öt rendőr, aki hajnalban csönget az ajtódon, és viszi a laptopod meg telefonod, veled együtt.
Marabu rajza

Legyőzni

Elsődleges cél: az ellenséget le kell győzni! Másodlagos cél: ezt a hülye járványveszélyt is kezelni kell valahogy, hogy ez is pont a legrosszabbkor tudott jönni, amikor már kezdtünk volna szárnyalni.
Marabu rajza

Stáb

Valakik döntenek valami alapján, valamilyen adatokból, valamilyen érvek mentén, mérlegelve és értékelve valamit, valahol, valamikor. Mirólunk döntenek. És mi közünk hozzá?
Marabu rajza

Einstand

„Kultúrkampf?” „Majd ha látok hozzá új kultúrt. Anélkül maximum csak kampf.”
Marabu rajza

Karantén

A hómofisznak megvan a kialakult technikai háttere. A hómnyugdíjaskodásnak sajnos nincsenek ilyen jól bejáratott, kipróbált kommunikációs csatornái.
Marabu rajza

Teljhatalomban

„Á, nagy marhaság volt bevezetni ezt a teljes felhatalmazást, Gogolákné! Eddig is azt csináltam, amit akartam, de így valahogy már semmi örömöm sincs benne.”
Marabu rajza

Szabad-e locsolni?

„Ákombákom, berkenye, szagos húsvét reggele! / Lányos háznál csöngettem, kölnimet elővettem. / Kiszóltak: ne légy laza, most azonnal menj haza!”
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Legolvasottabb