HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld „Pont a levág...

„Pont a levágott lábam vádlijára volt rátetoválva a Barca címere”

HIRDETÉS

Sportsérülésnek tűnt, kiderült, hogy a helyzet sokkal rosszabb: az ígéretes focista, Orsós Krisztián tavaly szeptemberben lépett utoljára pályára. Bánja, hogy így történt, de a legfontosabb a család, és hogy fel tudja nevelni a kislányát. Kérdés, hogy hol és miből.

HIRDETÉS

(…)

Ez Elek város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának épülete. Benne egy krízislakás, oda tartunk éppen a nagy udvaron átkelve. (…) Orsós Krisztiánt a kórházból már ide hozták. Egy hónapig maradhatnak itt, mert a lakásra bárkinek szüksége lehet. Bérleti díjat nem kell fizetniük, ha piaci alapon kivennének egy házat, lakást helyben, az alsó hangon 30-40 ezer forint lenne, ennyi pénzük viszont nincs.

Krisztián hatéves kora óta focizik. Beleszalad a jelen időbe, aztán szomorkásan javít: focizott. Pályafutása a megye másodosztályban szereplő Lőkösháza KSK-ban (Községi Sportkör) fejeződött be, ahol centerként játszott.
– Jól fociztál? – kérdezem. Azt mondja szerényen, hogy amit elvártak tőle, azt megpróbálta teljesíteni. Ennél valamivel beszédesebb, hogy 250 meccsen 271 gólt lőtt. – Nagy jövő állhatott volna előtte, ha felfedezik – állapítja meg a nagybácsi –, de ez ugye már lényegtelen.

(…)

HIRDETÉS

Hogyan tudnak kijönni kevesebb, mint ötvenezer forintból havonta? Mennyibe kerül egy műláb? Okozott-e törést Krisztián életében, hogy vége a focinak? Milyen kilátásaik vannak Eleken, ha menniük kell a krízislakásból A teljes riportot keresse a Magyar Hang augusztus 30-án megjelent 2019/35. számában!

(Ha szeretnék támogatni a családot az újrakezdésben, ez a számlaszámuk: 11773339-01340677-00000000.)

Hetilapunkat megvásárolhatja jövő csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/35. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,505lájkolóTetszik
2,555követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kurz már koalíciós partnerét keresi

Az Osztrák Néppárt az előrehozott választások biztos esélyese Ausztriában, ám nagy kérdés, hogy az ÖVP kivel fog együtt kormányozni.

Tüzek