HIRDETÉS

A Fradi négy víziladázójának pozitív lett a koronavírus-tesztje

A Margitszigeten zajló BENU férfi Magyar Kupa további mérkőzéseit elhalasztják.
Veréb Tamás (középen) Puskás Ferenc szerepében Juhász Levente-Szente Vajk-Galambos Attila Puskás, a musical című nagyszabású zenés színházi produkció sajtóeseményén Budapesten, a Hungexpón 2020. augusztus 10-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Musical készül Puskás Öcsi életéről

A musical barátságól, hűségről, hazaszeretetről, szerelemről és csibészségről szól – jegyezte meg a darab producere, Szabó László.
A DVSC utolsó veresége városi rangadón, 1989. március 12-én 2-0-ra kapott ki a Debreceni Kinizsitől (Fotó: Arcanum/Hajdú-bihari Napló)

Harmincegy év után rendeznek „városi derbit” Debrecenben

Nem példa nélküli, hogy két helyi klub akasztja össze a bajszát a cívis városban. A Loki legutóbb is a DEAC-cal mérte össze az erejét, de nem csak ezzel a „riválissal” játszottak többször. A szerdai DVSC–DEAC elé összeszedtük a korábbi városi rangadók történetét.
Láng Zsolt és Gulyás Gergely Lyonban (Fotó: Gulyás Gergely Facebook-oldala)

Telt ház és sör is lehet az új fociidényben

Augusztus 15-én rajtol közönség előtt a magyar labdarúgó-bajnokság első osztálya, és Gulyás Gergely szavai ellenére az alkoholt sem tiltják ki a stadionokból.
Az olimpiai ötkarika a Japán Olimpiai Bizottság tokiói székháza előtt 2020. március 24-én (Fotó: MTI/EPA/Franck Robichon)

Az ukrán kormány olimpiát rendezne

Fontolgatják a pályázatot a téli vagy a nyári játékokra.
Gerevich Aladár az 1960-as olimpián (Fotó: Wikipedia)

Fürgébb a mókusnál is

Harmincegy évig volt válogatott. Pályafutása csúcsán két olimpia is elmaradt, Gerevich Aladár mégis hét aranyérmével máig a legeredményesebb magyar olimpikon.

Orbán Viktorral posztolt képet Hosszú Katinka

Az úszó nemrég a nemzeti régiókért indított aláírásgyűjtés reklámarca lett.
Nagy Lorenző éppen aláír a University of South Carolina amerikai egyetem férfi labdarúgó csapatának (Fotó: EasyGo To Facebook oldala)

Puskás Akadémia: nem az edző dönt, ki játszik az ifiknél

Egy a tengerentúlra igazolt fiatal tehetség mesélt arról, hogy milyen volt az élet a felcsúti akadémián.
Lázár János fideszes országgyűlési képviselő segít a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársainak a Csongrád-Csanád megyét jelző tábla kihelyezésében Gátérnél a 451. számú úton 2020. június 4-én. Trianon századik évfordulóján Csongrád-Csanád megyére változott Csongrád megye neve, ezért ennek megfelelően új táblát helyeznek el. 2017-ben az Országgyűlés Lázár János, a térség parlamenti képviselőjének javaslatára – ellenszavazat nélkül – módosította a megye nevét (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Lázár János az egyetlen jelölt a teniszszövetség elnöki posztjára

Richter Attila korábbi főtitkár lemondása után az MTSZ 3,533 milliárd forint konszolidációs kérelmet nyújtott be a kormányhoz az Emberi Erőforrások Minisztériumán keresztül.

Minden idők legeredményesebb magyar olimpiája helyett a legdrámaibb lett

Húsz aranyérmet vártak, abban a lelkiállapotban a kilenc megszerzett elsőség is csoda volt. Vízilabdában bosszút állt a csapat a szovjeteken.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Legolvasottabb