Kezdőlap Sport Hosszú Katink...

Hosszú Katinka visszatért korábbi edzőjéhez

A SwimSwam amerikai internetes szakportálnak nyilatkozó Hosszú Katinka elárulta, hogy kivel dolgozik a jövőben: a háromszoros olimpiai bajnok úszó ismét Dave Salót választotta. A páros jelenleg Los Angelesben tréningezik. Salo 2012-ig irányította Hosszú felkészülését, Katinka első vb-aranyérmét még 2009-ben vele nyerte.

HIRDETÉS

Útjaik a 2012-es londoni olimpia után váltak el, akkor hangzott el az azóta ezerszer ismételt mondat Dave Salótól, hogy Katinka az úszás helyett nyisson inkább egy szépségszalont. Erre a mondatra amúgy a tavalyi, budapesti világbajnokságon rákérdezett az M4 riportere, de Salo nem emlékezett arra, hogy ilyet állított volna, mindenesetre bocsánatot kért vélt vagy valós mondatáért, amivel megbánthatta Katinkát. Az úszónő ezek után Shane Tusuppal érte el legnagyobb sikereit, aki egyben a férje is lett.

Mi lesz most Hosszú Katinkával és Csillebérccel?

Bőven maradt még közérdekű megoldandó kérdés – úszóakadémia, Eb-indulás és állami fizetés – a világklasszis úszó és férje közötti végleges szakmai szétválás miatt.

Az MTI által szemlézett cikk szerint a 29 éves, hétszeres világ- és 13-szoros Európa-bajnok az augusztusi glasgow-i Európa-bajnokságig kérte fel Salót a munkára. Katinkát a magyar szövetség öt számban nevezte a versenyre, de még nem dőlt el pontosan, hogy milyen távokon és úszásnemben indul.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

24,160lájkolóTetszik
1,347követőKövetés
12,838feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Utolsó esély hadművelet – Magyar Hang-ajánló

Idei hetedik számunk jelenik meg február 15-én, pénteken. Keressék a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Kiemelt cikkek