Kezdőlap Belföld Hosszú Katink...

Hosszú Katinka nemet mondott Kubatov Gábornak

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt Kubatov Gábor, aki egyrészt a Ferencvárosi Torna Club elnökeként, másrészt a Fidesz pártigazgatójaként nyilatkozott. Kubatov a beszélgetés során megerősítette, a Ferencváros több alkalommal tárgyalt a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkával, hogy igazoljon át a zöld-fehér klubba. A tárgyalások, amelyek a Fradi-elnök szerint jó hangulatban zajlottak, ám eredményt végül nem hoztak.

HIRDETÉS

„Katinka egy erős karakter. Tudja, hogy mit akar csinálni. De van, amihez a Fradi nem tud asszisztálni. Ennyi” – mondta Kubatov, és hozzátette, az FTC klubképébe nem fért bele az úszónő. Ám a végén békében zárták le a tárgyalásokat.

A belpolitikai történésekről is beszélt, mint a Fidesz pártigazgatója. Szerinte nem azért mennek egyre többen az utcákra tüntetni a vidéki városokban és Budapesten, mert a túlóratörvénnyel, a bíróságokkal vagy az alkotmánnyal probléma van, hanem azért, mert az ellenzék elvesztette a választást, és ebbe képtelen belenyugodni.

„Az ellenzék hosszasan beszél demokráciáról, de a többségi akaratot nem fogadja el” – mondta Kubatov Gábor, aki egyértelműen úgy látja (a Fidesz narratívájához igazodva), a tüntetéssorozat az ellenzék választási kampányának a része.

„A szakszervezet is azt mondta, májusig biztosan lesznek demonstrációk. Ha ez így van, akkor nyilvánvaló, hogy a választási kampányhoz fűződnek ezek az akciók” – vonta le a következtetést a Fidesz pártigazgatója. Kubatov elárulta, a Fidesz tartja a legtöbb lakossági fórumot, és a kormánypárt továbbra is a választókkal való személyes kapcsolattartásra helyezi a hangsúlyt, de nem zárható ki az, hogy alkalmazkodnak az idei kampányokban az átalakuló médiafogyasztási szokásokhoz is. Véleménye szerint ugyanis jelentősen felerősödött az online tér szerepe, és a csatát itt is meg kell majd nyerni, holott a közösségi média hitelessége talán nem olyan nagy.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

24,987lájkolóTetszik
1,568követőKövetés
13,644feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Felejtsük el az elmúlt harminc évet – Magyar Hang-ajánló

Cserhalmi György-, Vágó Gábor-, és Lengyel Róbert-interjú, Hős utcai riport, panaszok a gyárból – kapható a friss szám!

Kiemelt cikkek