HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Most a váloga...

Most a válogatott Eb-selejtezőjére nem mehet be a Magyar Hang

HIRDETÉS

Úgy tűnik, a politikai kézivezérlés már a különböző sportesemények akkreditációját is utolérte, ráadásul pont egy olyan sportágban, melynek történéseiről lapunk minden esetben beszámolt. Annak rendje és módja szerint akkreditáltunk a Szlovákia–Magyarország labdarúgó Eb-selejtezőre, melyet március 21-én, Nagyszombaton rendeznek meg. Lapunk nem késett el, kitöltött és elküldött minden formanyomtatványt, amit előírt a Magyar Labdarúgó Szövetség.

HIRDETÉS

Természetesen bíztunk abban, hogy a dunaszerdahelyi akadémia és arénaavató után a válogatott létfontosságú mérkőzéséről is élőben beszámolhatunk internetes oldalunkon. Már szerveztük az utazást, amikor is március 15-én, reggel 8 óra 32 perckor kaptunk egy e-mailt az MLSZ kommunikációs részlegétől, miszerint HELYHIÁNY miatt nem kaphatunk akkreditációt a találkozóra.

Hiába próbálkozunk, kizártak a Kormányinfóról | Magyar Hang

A nagyságos kormánytagok és fideszes politikusok nem válaszolnak az újságíróink által feltett kérdésekre, sőt be sem engednek a Kormányinfóra.

„Kedves Kolléga! Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy akkreditációs kérelmét a 2019. március 21-i Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező mérkőzésre a rendelkezésre álló hyelek limitáltsága miatt ezúttal nem tudtuk elfogadni. Megértését köszönjük! Üdvözlettel: MLSZ Kommunikáció” – olvasható szó szerint az elektronikus válaszukban.

A kirekesztett hangok | Magyar Hang

A Magyar Hang – és több társunk – hangerejét úgy tűnik, nagyon szeretnék valakik lehalkítani Orbán Viktor környezetében, sőt talán azt is sokan szeretnék, ha elnémulnánk.

Egyrészt, úgy tűnik, a szövetség kommunikációs osztályán munkalehetőséget biztosítottak Kunhalmi Ágnesnek vagy Bangóné Borbély Ildikónak… Másrészt sajnálattal vesszük tudomásul, hogy az MLSZ is csatlakozott ahhoz a politikai vonalhoz, miszerint a Magyar Hang – amely a közéleti hetilapok piacán dobogós hazánkban a maga 10 ezer körüli eladott példányszámával – munkatársait éppen helyhiányra hivatkozva nem engedik sehova. Ezt egyébként éppen a Szabad Magyar Sajtó napján, március 15-én közlik velünk. Őszintén sajnáljuk, hogy olvasóinkat ismételten semmibe vette a hatalom arroganciája, és az MLSZ szerint Önök nem érdemesek arra, hogy helyszíni, élő közvetítésben értesüljenek a magyarok – de írhatnánk azt is, hogy az összmagyarság – számára fontos találkozóról. Minden eszközzel tiltakozunk az ilyen diszkrimináció ellen!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,072lájkolóTetszik
2,171követőKövetés
15,881feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ütésállónak kell lenni – Magyar Hang-ajánló

Nyáry Krisztián-, Ürge-Vorsatz Diána- és Schmuck Erzsébet-interjú, ormánsági riport, Bige László portré, magyar közpénz a román kormánypártnál. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Már felháborodni is kár…

A minap megszegtem a saját szabályomat, és már reggel belenéztem a hírözönbe, de én már nem leszek ideges, csak röhögök az egészen.