HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Mégis ott les...

Mégis ott lesz a szlovák–magyaron a Magyar Hang!

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Amint arról korábban már beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó Szövetség annak ellenére helyhiányra hivatkozva elutasította lapunk akkreditációját a Nagyszombatban csütörtök este rendezendő labdarúgó-Európa-bajnoki selejtezőre, hogy szerkesztőségünk nem késett el, kitöltött és elküldött minden formanyomtatványt, amit előírt az MLSZ. Ekkor úgy tűnt, hogy olvasóinknak nem tudunk a helyszínről, első kézből beszámolni a magyarok – de talán írhatnánk azt is, hogy az összmagyarság – számára létfontosságú találkozóról.

Információink szerint az illetékesek azzal magyarázták néhány – a Magyar Hangért kiálló – kollégának a mellőzést, hogy hetilapként a rangsor végére kerültünk. Egyrészt ez teljesen érthetetlen, hiszen a közéleti hetilapok piacán a hetenként körülbelül tízezres eladott példányszámunkkal már sikerült tényezővé válnunk, másrészt miután szerdán van a lapzártánk, így az akkreditációnkat eleve az online változatunkra kértük.

HIRDETÉS

Továbbra is diszkriminálja lapunkat a kormány – VIDEÓ! | Magyar Hang

Ahogy eddig is mindig, annak rendje és módja szerint akkreditáltunk a kormányinfóra – ahová szerettünk volna bejutni, de csak idáig jutottunk!

Természetesen nem nyugodtunk bele a magyar szövetség döntésébe, és levélben a Szlovák Labdarúgó-szövetség segítségét kértük. Nagy örömünkre Monika Jurigová, a szlovák szövetség sajtófőnöke példaértékűen a következőket válaszolta.

„Tisztelt Magyar Hang! Noha az akkreditációs határidő már lejárt, ám szeretnénk segíteni Önöknek. A kért akkreditációt megadjuk, amit a mérkőzés megkezdése előtt vehet át. Üdvözlettel Monika Jurigová” – olvasható a válaszban.

Mindenesetre több mint furcsa, hogy a szlovák szövetség fontosabbnak tartotta a jelenlétünket, mint a magyar. Most már mindegy, így este a helyszínről tudunk beszámolni a Szlovákia–Magyarország-találkozóról. Köszönjük, Monika!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,924lájkolóTetszik
3,179követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek