HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Mégis ott les...

Mégis ott lesz a szlovák–magyaron a Magyar Hang!

HIRDETÉS

Amint arról korábban már beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó Szövetség annak ellenére helyhiányra hivatkozva elutasította lapunk akkreditációját a Nagyszombatban csütörtök este rendezendő labdarúgó-Európa-bajnoki selejtezőre, hogy szerkesztőségünk nem késett el, kitöltött és elküldött minden formanyomtatványt, amit előírt az MLSZ. Ekkor úgy tűnt, hogy olvasóinknak nem tudunk a helyszínről, első kézből beszámolni a magyarok – de talán írhatnánk azt is, hogy az összmagyarság – számára létfontosságú találkozóról.

HIRDETÉS

Információink szerint az illetékesek azzal magyarázták néhány – a Magyar Hangért kiálló – kollégának a mellőzést, hogy hetilapként a rangsor végére kerültünk. Egyrészt ez teljesen érthetetlen, hiszen a közéleti hetilapok piacán a hetenként körülbelül tízezres eladott példányszámunkkal már sikerült tényezővé válnunk, másrészt miután szerdán van a lapzártánk, így az akkreditációnkat eleve az online változatunkra kértük.

Továbbra is diszkriminálja lapunkat a kormány – VIDEÓ! | Magyar Hang

Ahogy eddig is mindig, annak rendje és módja szerint akkreditáltunk a kormányinfóra – ahová szerettünk volna bejutni, de csak idáig jutottunk!

Természetesen nem nyugodtunk bele a magyar szövetség döntésébe, és levélben a Szlovák Labdarúgó-szövetség segítségét kértük. Nagy örömünkre Monika Jurigová, a szlovák szövetség sajtófőnöke példaértékűen a következőket válaszolta.

„Tisztelt Magyar Hang! Noha az akkreditációs határidő már lejárt, ám szeretnénk segíteni Önöknek. A kért akkreditációt megadjuk, amit a mérkőzés megkezdése előtt vehet át. Üdvözlettel Monika Jurigová” – olvasható a válaszban.

Mindenesetre több mint furcsa, hogy a szlovák szövetség fontosabbnak tartotta a jelenlétünket, mint a magyar. Most már mindegy, így este a helyszínről tudunk beszámolni a Szlovákia–Magyarország-találkozóról. Köszönjük, Monika!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,881lájkolóTetszik
2,412követőKövetés
16,779feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Orbán hamis mítoszt épít – Magyar Hang-ajánló

Németh Miklós- és Gémesi György-interjú; megszólal a „kutyagyilkos bisztró” pultosa; gyerekkönyvmelléklet; vajteszt. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Döntetlen Litvániában, a továbbjutás a Fradi kezében

Meglehetősen unalmas találkozón ezúttal gól nélküli döntetlent ért el a Ferencváros az Európa-liga csoportkörbe jutásért játszott selejtező első meccsén a litván Suduva ellen. Visszavágó egy hét múlva a Groupama Arénában.