HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Az aranyéremé...

Az aranyéremért utaznak az olimpiára a Lőrincz fivérek

HIRDETÉS

Testvérek, világklasszis birkózók, akik életük eddigi legjobb világbajnoki eredményével egyszerre harcolták ki a jogot a jövő évi, tokiói olimpián való részvételre. Együtt a szőnyegen, együtt a tanulásban és most már együtt a katonaságnál is. Páros interjú a világbajnoki címet szerző Lőrincz Tamással és a vb-ezüstérmes öccsével, Lőrincz Viktorral.

HIRDETÉS

Részletek a Magyar Hang szeptember 27-i (2019/39.) számában megjelent interjúból!

(…)

– Az arannyal és ezüsttel nemcsak kijutottak Tokióba, de a lécet is magasra tették. Mostantól minden az olimpiai szereplésnek lesz alárendelve?
Lőrincz Tamás: Igen, és hihetetlenül örülök, hogy így a nyugdíj felé közeledve (32 éves újdonsült világbajnokunk – a szerk.) nem kell végigbirkóznom a kvótáért a kvalifikációs sorozatot. Innentől kezdve minden, a felkészülés, az összes verseny úgy lesz felépítve, hogy Tokióban csúcsformában legyünk.

Cseh László: Egyszerűen kihasználtak | Magyar Hang

Lőrincz Viktor: Most elmegyünk pihenni a családjainkkal, majd Tomival horgászni egy nagyot, de utána leülünk a szövetséggel és az edzőkkel, hogy egyeztessük a felkészülési programot. Nagy megnyugvás mindkettőnknek, hogy nem kell a kvalifikációs sorozat versenyein elindulni, és nem kell minden szőnyegre lépés előtt azon remegni, vajon egy rossz mozdulat miatt elúszik-e az olimpiai szereplés. Azért nem szabad túlságosan megnyugodni, mert az Tokióban üthet majd vissza. Igaz, ez nem jellemző ránk.

HIRDETÉS

(…)

– Aláírnák előre a biztos érmet Tokióban?
L. T. és L. V.: Semmit nem írnánk alá előre, hiszen az aranyéremért megyünk.

(…)

Mi volt az elsődleges céljuk a vb-n: az érem, vagy az olimpiai kvóta? Mostantól minden az olimpiai szereplésnek lesz alárendelve? Mennyire segítette önöket az elődöntőben, hogy az előző meccsükön már megszerezték a kvótát? Világéletükben mindent együtt csináltak. Közösen döntenek, vagy Tamás mint idősebb viszi a prímet? Mit terveznek a sportkarrierjük után? A válaszokat keresse a Magyar Hang szeptember 27-én megjelent 2019/39. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/39. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,275lájkolóTetszik
2,704követőKövetés
17,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nyomoznak Borkai korrupció-gyanús ügyeiben

Kontrát Károly államtitkár szavai szerint több ügyben is folyik a vizsgált, de konkrétumokat nem árult el.