HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Az aranyéremé...

Az aranyéremért utaznak az olimpiára a Lőrincz fivérek

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Testvérek, világklasszis birkózók, akik életük eddigi legjobb világbajnoki eredményével egyszerre harcolták ki a jogot a jövő évi, tokiói olimpián való részvételre. Együtt a szőnyegen, együtt a tanulásban és most már együtt a katonaságnál is. Páros interjú a világbajnoki címet szerző Lőrincz Tamással és a vb-ezüstérmes öccsével, Lőrincz Viktorral.

HIRDETÉS

Részletek a Magyar Hang szeptember 27-i (2019/39.) számában megjelent interjúból!

(…)

– Az arannyal és ezüsttel nemcsak kijutottak Tokióba, de a lécet is magasra tették. Mostantól minden az olimpiai szereplésnek lesz alárendelve?
Lőrincz Tamás: Igen, és hihetetlenül örülök, hogy így a nyugdíj felé közeledve (32 éves újdonsült világbajnokunk – a szerk.) nem kell végigbirkóznom a kvótáért a kvalifikációs sorozatot. Innentől kezdve minden, a felkészülés, az összes verseny úgy lesz felépítve, hogy Tokióban csúcsformában legyünk.

HIRDETÉS
Cseh László: Egyszerűen kihasználtak | Magyar Hang

Lőrincz Viktor: Most elmegyünk pihenni a családjainkkal, majd Tomival horgászni egy nagyot, de utána leülünk a szövetséggel és az edzőkkel, hogy egyeztessük a felkészülési programot. Nagy megnyugvás mindkettőnknek, hogy nem kell a kvalifikációs sorozat versenyein elindulni, és nem kell minden szőnyegre lépés előtt azon remegni, vajon egy rossz mozdulat miatt elúszik-e az olimpiai szereplés. Azért nem szabad túlságosan megnyugodni, mert az Tokióban üthet majd vissza. Igaz, ez nem jellemző ránk.

(…)

– Aláírnák előre a biztos érmet Tokióban?
L. T. és L. V.: Semmit nem írnánk alá előre, hiszen az aranyéremért megyünk.

(…)

Mi volt az elsődleges céljuk a vb-n: az érem, vagy az olimpiai kvóta? Mostantól minden az olimpiai szereplésnek lesz alárendelve? Mennyire segítette önöket az elődöntőben, hogy az előző meccsükön már megszerezték a kvótát? Világéletükben mindent együtt csináltak. Közösen döntenek, vagy Tamás mint idősebb viszi a prímet? Mit terveznek a sportkarrierjük után? A válaszokat keresse a Magyar Hang szeptember 27-én megjelent 2019/39. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/39. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,709lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Az elvtelenségbe tartó járaton nincs végállomás”

Egyesülhet az LMP és a Párbeszéd? Megkérdeztük, mit szólna ehhez a zöldpárt három korábbi társelnöke, Szél Bernadett, Schiffer András és Hadházy Ákos.

Pénz semmiért