HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Osztrák bajno...

Osztrák bajnokból lett magyar válogatott a fiatal műkorcsolyás

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Egy évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy valaki osztrák korosztályos bajnokként országot váltson, és a magyar válogatottság mellett döntsön. A tizenöt éves Berei Mózes József, vagy ahogy műkorcsolyás körökben ismerik, Pepe mégis ezt tette. A vonatkozó szabályok értelmében ilyenkor egy évet ki kell hagynia a nemzetközi versenyzésből, ez tavaly februárban járt le. Milyen a sors: a visszatérés után, immár magyar színekben az első nemzetközi versenyt Ausztriában nyerte meg.

HIRDETÉS

A Vasas Jégcentrumban találkozunk, a jégen orosz junior versenyzők gyakorlatoznak, Pepének fél óra múlva kezdődik az edzése. Először óhatatlanul is azt kérdezem meg, mi a különbség a két ország között a jégről nézve. Meglepő válasz érkezik: itt sokkal jobbak a körülmények, és szakmailag jobbak az edzők is (a fiatalember hazai edzője Sebestyén Júlia kilencszeres magyar bajnok, aki első magyar nőként 2004-ben Európa-bajnokságot nyert műkorcsolyában).

De nem ez volt a hazaköltözés legfőbb oka.

(…)

HIRDETÉS

Hogy, mi? A választ keresse a Magyar Hang január 10-én megjelent 2020/2. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2020/2. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,710lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ezerszer áldott, vagy kellemes karácsony?

A karácsonyi jókívánságok formái sajátosan alakultak Magyarországon.

Pénz semmiért