HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Megszólalt Ko...

Megszólalt Kobe Bryant özvegye

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Nem tudom, hogyan alakul az életünk azután a nap után, és elképzelni sem tudom, hogyan lehet élni nélkülük. De minden nap felkelünk, és igyekszünk ezen túljutni – írta Vanessa Bryant. Bejelentette azt is, hogy jótékonysági szervezetet hoz létre a tragédiában elhunytak családjainak segítésére.

A vasárnapi tragikus helikopterbaleset óta először szólalt meg nyilvánosan Kobe Bryant özvegye, a szerencsétlenségben 13 éves lányát is elveszítő Vanessa. A 37 éves asszony megköszönte a szurkolók millióinak gyászüzenetet és támogatását, amelyre nagy szükségük volt ezekben a napokban.

A People.com-on olvasható cikk szerint a család osztozik a balesetben szintén életüket vesztők rokonainak fájdalmában. – Nincsenek szavak, amelyekkel leírható lenne a fájdalmunk – írta az Instagramon Kobe Bryant özvegye, hozzátéve, szerény megnyugvást ad, hogy lánya Gianna és férje is tudták, milyen mélyen szerették őket. „Áldás volt, hogy magunk mellett tudhattuk őket. Bárcsak velünk lennének, örökre.”

Vanessa és családja – további három lányuk született, Natalia, Bianka, és Capri – elképzelni sem tudja, hogyan fognak túljutni ezen a váratlan tragédián: „Nem tudom, hogyan alakul az életünk az után a nap után, és elképzelni sem tudom, hogyan lehet élni nélkülük. De minden nap felkelünk, és igyekszünk ezen túljutni, amiben segít Kobe és a kislányunk emlékének ragyogása.”

HIRDETÉS
Helikopter-balesetben életét vesztette Kobe Bryant | Magyar Hang

Az özvegy arra kér mindenkit, hogy tartsa tiszteletben magánéletüket és gyászukat, ahhoz, hogy fel tudják dolgozni a történteket, erre most különösen nagy szükségük van.

Vanessa Bryant bejelentette azt is, hogy jótékonysági szervezetet hoz létre, hogy segítse a baleset hét további áldozatának családját.

Vanessa 2001 áprilisában, 18 évesen házasodott össze az akkor 22 éves Kobe Bryanttel. Kapcsolatukból négy gyermek született, Natalia 17, a balesetben elhunyt Gianna 13, Bianka 3 éves és a 7 hónapos Capri.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,732lájkolóTetszik
3,479követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szent tékozlás: a pünkösd

Mennyi ajándékba kapott csodás dolog vette és veszi körül az embert? Talán mostanában ezek nyilvánvalóbbakká is váltak.