Leszorította egy busz Liu Shaolin Sándort és a válogatott több tagját az útról

Leszorította egy busz Liu Shaolin Sándort és a válogatott több tagját az útról

Liu Shaolin Sándor a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság férfi 1000 méteres számának selejtezőjében a debreceni Főnix Csarnokban 2020. január 24-én. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott több tagja, így Liu Shaolin Sándor és Jászapáti Petra is balesetet szenvedett a Margitszigeten tartott szerdai kerékpáros edzés során.

Az MTI idézte a magyar szövetség (MOKSZ) beszámolóját, amely szerint „a versenyzők egymás után, az út szélén szabályosan haladtak, amikor velük szemben előzésbe kezdett egy busz, leszorítva ezzel a short trackeseket az útról”.

– A baleset során Liu Shaolin Sándor, Jászapáti Petra, Krueger Cole és Oláh Bence bukott, előbbi kettő elég nagyot, így rájuk még vizsgálatok is vártak a Sportkórházban – olvasható a közleményben, amelyből az is kiderült, sem a férfi váltóval olimpiai bajnok Liu Shaolin, sem a legjobb női versenyzőnek számító Jászapáti nem szenvedett törést.