HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Foci-vb Cristiano Ron...

Cristiano Ronaldo kacsintására ébrednek a spanyolok

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Egy érdekes kép fogadja reggelente a spanyol válogatott tagjait. A kazanyi szállásukkal szembeni falon Cristiano Ronaldo kacsint vissza Iniestáékra.

HIRDETÉS

Valószínűleg sosem feledik a spanyol labdarúgó-válogatott tagjai az első mérkőzésüket az oroszországi világbajnokságról. Sergio Ramosék elég jó kis meccset játszottak Portugáliával, és bár rúgtak három gólt a szomszédoknak, ám annyit kaptak is. De a 3–3-as döntetlen leginkább talán amiatt marad emlékezetes a spanyoloknak, mert az ellenfél mindhárom gólját Cristiano Ronaldo szerezte.

Kellemetlen emlék lehet ez David Silváéknak, ráadásul a Real Madrid klasszisa a találkozó után is kísérti még a spanyol válogatottat. Az M4 Sport szúrta ki, hogy a csapat kazanyi szállásával szembeni tűzfalon C. Ronaldo graffitije üdvözli az arra járókat és a hotelvendégeket. A történethez tartozik, hogy a portugál zseni somolygó, kacsintó arcát nem bosszantásból festették fel, hanem még tavaly készült, amikor szó nem volt arról, hogy a spanyolok ott fognak aludni. A színes Ronaldo-kép valószínűleg elkerülte a szövetség szállásfoglalással megbízott emberének figyelmét.

Időközben az is kiderült, miért növesztett kecskeszakállat a portugál aranylabdás az első mérkőzés után. – Épp szauna után borotválkoztam és viccből mondtam Quaresmának, hagyok kecskeszakállat az államon, ha betalálok a spanyolok ellen. Ez háromszor is sikerült, így meg kell hagyom a világbajnokságunk végéig. Szerencsét hozott, mert betaláltam a második meccsen is, úgyhogy marad, s remélem, jó sokáig – mondta Cristiano Ronaldo.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,465lájkolóTetszik
3,045követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A használt, kidobásra ítélt matracokkal menekültek millióit lehetne etetni

Ideje lenne kormányzati támogatást is adni a földön kívüli létformák kutatására; a briteknél 2050-ig kivezeteik a gázfűtést; kísérleti temetkezési típus csökkentheti a széndioxid-kibocsátást – e heti tudományos lapszemlénk.

Kampányszünet?