HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Foci-vb Cristiano Ron...

Cristiano Ronaldo kacsintására ébrednek a spanyolok

HIRDETÉS

Egy érdekes kép fogadja reggelente a spanyol válogatott tagjait. A kazanyi szállásukkal szembeni falon Cristiano Ronaldo kacsint vissza Iniestáékra.

HIRDETÉS

Valószínűleg sosem feledik a spanyol labdarúgó-válogatott tagjai az első mérkőzésüket az oroszországi világbajnokságról. Sergio Ramosék elég jó kis meccset játszottak Portugáliával, és bár rúgtak három gólt a szomszédoknak, ám annyit kaptak is. De a 3–3-as döntetlen leginkább talán amiatt marad emlékezetes a spanyoloknak, mert az ellenfél mindhárom gólját Cristiano Ronaldo szerezte.

Kellemetlen emlék lehet ez David Silváéknak, ráadásul a Real Madrid klasszisa a találkozó után is kísérti még a spanyol válogatottat. Az M4 Sport szúrta ki, hogy a csapat kazanyi szállásával szembeni tűzfalon C. Ronaldo graffitije üdvözli az arra járókat és a hotelvendégeket. A történethez tartozik, hogy a portugál zseni somolygó, kacsintó arcát nem bosszantásból festették fel, hanem még tavaly készült, amikor szó nem volt arról, hogy a spanyolok ott fognak aludni. A színes Ronaldo-kép valószínűleg elkerülte a szövetség szállásfoglalással megbízott emberének figyelmét.

Időközben az is kiderült, miért növesztett kecskeszakállat a portugál aranylabdás az első mérkőzés után. – Épp szauna után borotválkoztam és viccből mondtam Quaresmának, hagyok kecskeszakállat az államon, ha betalálok a spanyolok ellen. Ez háromszor is sikerült, így meg kell hagyom a világbajnokságunk végéig. Szerencsét hozott, mert betaláltam a második meccsen is, úgyhogy marad, s remélem, jó sokáig – mondta Cristiano Ronaldo.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

26,264lájkolóTetszik
1,995követőKövetés
15,218feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Be a pártba – Magyar Hang-ajánló

Gulyás Márton-, Döme Zsuzsanna-, Nényei Pál- és Krusovszky Dénes-interjú. Kórházból ukrán munkásszálló Újpesten? Egy Németországba költözött család története. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek