Cristiano Ronaldo kacsintására ébrednek a spanyolok

Cristiano Ronaldo kacsintására ébrednek a spanyolok

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy érdekes kép fogadja reggelente a spanyol válogatott tagjait. A kazanyi szállásukkal szembeni falon Cristiano Ronaldo kacsint vissza Iniestáékra.

Valószínűleg sosem feledik a spanyol labdarúgó-válogatott tagjai az első mérkőzésüket az oroszországi világbajnokságról. Sergio Ramosék elég jó kis meccset játszottak Portugáliával, és bár rúgtak három gólt a szomszédoknak, ám annyit kaptak is. De a 3–3-as döntetlen leginkább talán amiatt marad emlékezetes a spanyoloknak, mert az ellenfél mindhárom gólját Cristiano Ronaldo szerezte.

Kellemetlen emlék lehet ez David Silváéknak, ráadásul a Real Madrid klasszisa a találkozó után is kísérti még a spanyol válogatottat. Az M4 Sport szúrta ki, hogy a csapat kazanyi szállásával szembeni tűzfalon C. Ronaldo graffitije üdvözli az arra járókat és a hotelvendégeket. A történethez tartozik, hogy a portugál zseni somolygó, kacsintó arcát nem bosszantásból festették fel, hanem még tavaly készült, amikor szó nem volt arról, hogy a spanyolok ott fognak aludni. A színes Ronaldo-kép valószínűleg elkerülte a szövetség szállásfoglalással megbízott emberének figyelmét.

Időközben az is kiderült, miért növesztett kecskeszakállat a portugál aranylabdás az első mérkőzés után. – Épp szauna után borotválkoztam és viccből mondtam Quaresmának, hagyok kecskeszakállat az államon, ha betalálok a spanyolok ellen. Ez háromszor is sikerült, így meg kell hagyom a világbajnokságunk végéig. Szerencsét hozott, mert betaláltam a második meccsen is, úgyhogy marad, s remélem, jó sokáig – mondta Cristiano Ronaldo.