Uniós szinten az a fő kérdésé az EP-választásnak, sikerül-e a Fidesznek nagyobb teret nyernie a Néppártban, ezáltal radikalizálni a pártszövetséget – mondja a zöldpárti politikus. A teljes interjú.
Nem jó, hogy gyűlölettel válaszolunk a gyűlöletre – mondja az író. A teljes interjú.
Első filmje A tanú volt, amelyben Pelikán gátőr lányát alakította. Csak utólag tűnt fel neki, hogy volt benne egy poénja. A teljes interjú!
A Jobbik frakcióvezetője szerint a társadalom mintha egyre immunisabb lenne a Fidesz-propagandára. A teljes interjú.
A Fideszbe vetett bizalom bármikor megrendülhet, és a választók hűségét csak a hadiállapot állandósításával lehet megerősíteni – mondta Schiffer András és Lányi András. Páros interjú!
A Mészáros Lőrinc nevű Orbán Viktor hovatovább gazdagabb lesz, mint a mögötte lévő 99 leggazdagabb magyar együttvéve – mondja az MSZP EP-képviselője. A teljes interjú.
Természeti embernek gondolom magam, és úgy élek, mintha az lehetnék – erről beszélt lapunknak adott interjújában Kiss Anna költő.
„Tüntetésekkel kormányt váltani nem lehet, de az ellenzéki szavazók egy oldalra állításához, a közöny legyőzéséhez hatékony eszköz.” A teljes interjú.
Nem véletlen, hogy a bérek lassan minden egykori szocialista országban magasabbak, mint nálunk – mondja a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke. Interjú.
„Az nem működik, hogy a magyar kormánynak joga van elvenni az egyéni emberi jogokat a saját polgáraitól.” A teljes interjú.

Legolvasottabb