HIRDETÉS
Az íróval új könyve kapcsán a változó erdélyi tájról, a demokrácia dilemmájáról, a hatalom titkairól is beszélgettünk.
Tavaly ő kapta a Margó-díjat, idén pedig vasárnap este lesz hallható az irodalmi fesztiválon. A fiatal íróval beszélgettünk a bemutatkozó Gyerekzár kötetről, a családi örökségről és arról is, belépne-e a Momentumba.
Csányi Vilmos demokráciáról, kapitalizmusról, mesterséges intelligenciáról, klímaváltozásról és a túlélésről.
A Klubrádió műsorvezetői székét otthagyva venné át a kerület vezetését az ismert újságíró.
Versegi Beáta Mária vallásról és pszichológiáról, kiégésről, valamint a hála kedvező élettani hatásairól.
Az Emmy-díjas filmessel politikai propagandáról, a történelmi filmek követeléséről és a világsztárokkal közös munkáról is beszélgettünk. A teljes interjú.
Folyamatosan rontja hazánk nemzetközi megítélését, hogy a magyar külpolitika irányítása a minisztériumból átkerült a miniszterelnök kezébe – mondja a korábbi külügyi államtitkár.
Interjú pünkösdről, Ferenc pápa üzenetéről, az egyház fő kihívásáról és arról, hogy a kereszténység nem választható szét politikai és vallási irányzatokra.
A ferences szerzetes régebben bányászként is dolgozott, még azokból az időkből tudja, hogy mindig, mindenre van megoldás. A teljes interjú.
„Úgy látom, az ellenzéki oldalon a szavazóknak már szinte minden mindegy, csak legyen egy olyan párt, amely lendületesnek látszó alternatívát képes kínálni az Orbán-rendszerrel szemben.”
HIRDETÉS

Legolvasottabb