Ahmed Amran jemeni származású geofizikus-mérnök magyarul írja novelláit; nyelvekről, kultúrákról és szorongó lelkekről kérdeztük.
A migráció elleni agitálás más kategória, mint a rasszizmus – mondja az EMIH vezetője. Interjú.
A Mazsihisz elnöke szerint Köves Slomóék átléptek egy határt, s úgy mozognak, mintha ők képviselnék a magyar zsidóságot.
Az a legfontosabb, hogy milyen legyen a Fidesz utáni Magyarország – mondja a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője. Interjú.
Hogy tud együtt dolgozni a fideszes többségű testülettel? Interjú Lengyel Róberttel, Siófok független polgármesterével.
Magyar magánszemélyek hoztak létre egy alapítványt, hogy kampányoljanak az európai közmédia érdekében. A kezdeményezőkkel beszélgettünk.
Csaknem kilencven konzervatív értelmiségi négy évig tartó munkájával elkészült egy több mint 600 oldalas politikai enciklopédia. A főszerkesztővel beszélgettünk.
A rendszerváltást fiatalon megélő generáció már kezdi elveszíteni a reményt, a kulcs most a fiatalok kezében van – mondja a Quimby énekese. Interjú.
A francia filozófus a kormányfővel való beszélgetéséről, a menekültellenes elméletekről és a személyét ért kritikákról is nyilatkozott nekünk.
Nincs polgári társadalom, nincs öntudatos középosztály, vagyis szinte bármit meg lehet tenni az emberekkel – mondja a Jobbik volt elnöke. Interjú.

Legolvasottabb

Az ósdi hős

Íme egy minden téren sikeres ember, aki annyira önhitt és kisstílű, hogy képtelen megemészteni, ha nem ő kap egy díjat. Vagy az elnyomott, kallódó géniusz szerepére jelentkezik be?