A Kétfarkú Kutyapárt is leadta az EP-listáját

A Kétfarkú Kutyapárt is leadta az EP-listáját

Kovács Gergely (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt európai parlamenti (EP) listáját is hivatalosan nyilvántartásba vette kedden a Nemzeti Választási Iroda. 

A Kutyapárt listájának első helyén Le Marietta neve áll, a második helyen Törley Katalin egykori kölcseys tanár és Tanítanék-aktivista szerepel, összesen kilenc jelölttel indulnak. Lapunk interjút készített a Kutyapárt társelnökeivel, Kovács Gergellyel és Döme Zsuzsannával, amelyben többek között arról beszélnek: hol tart most a pártépítés, mit gondolnak Magyar Péterről, a migrációról vagy a jogállamiság miatt befagyasztott magyar forrásokról.

Tizenkét névvel kedden a Tisza Párt is leadta európai képviselőjelöltjeinek listáját, Magyar Péterrel az élen. A Fidesz-KDNP adta le egyébként elsőként az ajánlásait, és jelentette be az EP-listáját. Hétfőn a Mi Hazánk is bejelentette, hogy megszerezték az európai parlamenti (EP) választáson való induláshoz szükséges ajánlásokat.