Deutsch Tamás kész vitázni valamennyi EP-listavezetővel

Deutsch Tamás kész vitázni valamennyi EP-listavezetővel

Deutsch Tamás (Fotó: Deutsch Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Négy európai parlamenti választás Magyarország európai uniós történetében, négy Fidesz-KDNP siker. Azt gondolom, kellő alázattal, hogy az ötödik választás is Fidesz-KDNP sikert fog hozni” – válaszolta az RTL kérdésére Deutsch Tamás, a kormánypártok EP-listavezetője Miskolcon. Azt is közölte, hogy ő kész valamennyi listavezetővel vitát folytatni.

„De én úgy látom, hogy a dollárbaloldal, az ellenzék listavezetői a vitáról akarnak vitát folytatni, én ebbe nem fogok belebocsátkozni. Kész vagyok vitázni, fontos kérdés, a technikai kérdéseket pedig nyilvánvaló, hogy a listavezetők szakértő munkatársai tudják egymással egyeztetni” – tette hozzá ugyanakkor a politikus. Azt viszont nem erősítette meg egyértelműen, hogy leül-e vitázni június 9-e előtt Dobrev Klárával vagy Magyar Péterrel.

Deutsch emlékeztetett, hogy a legutóbbi választáson a kormánypártok 13 mandátumot szereztek meg a lehetséges 21-ből. Szerinte ez az eredmény nemcsak megismételhető, de felül is lehet múlni. – A 13 mandátum az egy komoly választási siker volt, ennél már csak az a jobb eredmény, ha 14 vagy 15 mandátumot szerzünk. Én az ilyen jó választási szereplést sem tartom kizártnak – fogalmazott.