Menczer Tamás bejelentette: vitázna Dobrev Klárával egy kormánypárti podcastban

Menczer Tamás bejelentette: vitázna Dobrev Klárával egy kormánypárti podcastban

Menczer Tamás (Fotó: Menczer Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Önök ezt az országot egyszer már tönkretették – így reagált Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán Facebook-oldalán közzétett videóüzenetében arra, hogy Dobrev Klára, akit csak „Gyurcsány Ferenc feleségeként” emlegetett a politikus, azt mondta: majd az ő kormánya visszaállítja Magyarországon a munka becsületét, majd ők tisztességes nyugdíjakat és béreket fizetnek.

– A politika tapasztalati műfaj. Pontosan tudjuk, hogy önök ezt az országot egyszer már tönkretették, nem visszaállították a munka becsületét, hanem a magyarok tömegeit lökték a munkanélküliségbe. Önök nem tisztességes nyugdíjat fizettek, hanem elvettek egyhavi nyugdíjat az idős emberektől, és annak nem tisztességes béreket fizettek, hanem elvettek egyhavi bért az emberektől – mondta a Fidesz politikusa.

Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a Fidesz kommunikációs igazgatója szavait Dobrev Klárának címezve azt írta, van egy javaslata a számára: „csütörtökön 14 órára megyek a Mandinerbe egy podcastba, beszélni Magyarországról és Európáról. Ha ön nem gyáva, jöjjön el, vagy küldje el az egyik szárnysegédjét, Molnár Csabát is szeretettel várom 14 órára a Mandinerbe, csütörtökön. Én ott leszek”. Molnár Csaba a DK ügyvezető alelnöke, egyben a párt EP-képviselője is.