Varga Judit Hajdú Péter műsorában: „Kivett egy kést és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban”

Varga Judit Hajdú Péter műsorában: „Kivett egy kést és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban”

Fotó: Varga Judit Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Hallgattassék meg a másik fél is” címen harangozta be Hajdú Péter a Frizbi TV szerda esti műsorát, ahol Varga Juditot látja vendégül. 

Az alig több mint egyperces előzetesben Varga Judit újabb részleteket tereget ki volt férjével, Magyar Péterrel való házasságáról. Az egyik bevágott részletben arról beszél, hogy „folyamatosan azzal próbált meg sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsi hátsó ülésére”, amikor Varga el akart hajtani. A volt igazságügyi miniszter állítása szerint volt olyan, hogy elvette a táskáját, vagy bezárta őt egy szobába. Ara is kitért, hogy olyan állapotban élt, hogy mindig attól kellett tartania, „Péter milyen hangulatban van”. Egyéb, erős állítások is elhangzanak a rövid interjúrészletben, miszerint Péter a konyhában „kivett egy kést és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban”. 

Mint megírtuk, miután Magyar Péter kedden közzétette a felvételt, amelyen Varga Judittal a Schadl-Völner-ügyről beszél, a volt igazságügyi miniszter a közösségi oldalán elkezdett arról írni, hogy bántalmazó kapcsolatban élt Magyarral. Ugyanakkor a szerda esti műsor beharangozójában arról egy szó sem esik, vajon beszélgetnek-e Varga Judittal arról, ami az ominózus hangfelvételen hangzik el, s ami Magyar szerint azt bizonyítja, hogy Rogán Antalék belenyúltak a Schadl–Völner-ügy nyomozati irataiba. 

Magyar Péter kedden még úgy reagált a bántalmazásról szóló vádakra, miszerint a volt felesége „a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt” az ő ügyészségi meghallgatására időzítve. – Az ebben leírtak természetesen nem igazak, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásnak minősülnek. Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod és nem mersz velük szembemenni. Szerintem ne félj, az igazság felszabadít. Egy ország állna mögéd – vélte a pártalapításra készülő jogász. 

Varga Judit kedd délutáni második posztjában is folytatta a családi problémák kiteregetését. Többek között a következőket állította Magyar Péterről: súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő gonosz ember, akinek nincs szíve és lelke, áruló, nem érdekli a haza sorsa, „gázlángozó” és bántalmazó. Varga Judit a végén hozzátette, hogy posztja terjedelmi okokból nem tartalmaz minden történetet, de tudja folytatni.