Befejezi működését az Animakönyv

Befejezi működését az Animakönyv

Animakönyv (Képernyőfelvétel: Az Animakönyv honlapja)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy webáruházunk működése határozatlan ideig szünetel. A még beérkezett rendeléseket a készlet erejéig teljesítjük. Valamint a kifizetett, de nem teljesíthető rendelések értékét is jóváírjuk. Köszönjük szépen megértésüket. Animakönyv.hu – egy ideje ez az üzenet fogadja az Animakönyv.hu weboldalra érkező látogatót. A cég levelet is írt partnereinek (a Magyar Hang-könyvek révén lapunk is ezek közé tartozik - a szerk.) a következő szöveggel: „Tisztelt Partnerünk! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy cégünk befejezi működését, a köztünk fennálló bizományosi szerződést a mai nappal felmondjuk. (...) Telephelyünk 2024. május 29-én véglegesen bezár”.

Az Animakönyv online shopja mellett négy budapesti könyvesboltot is üzemeltet, kettőt Pesten, kettőt Budán (a Mammut, illetve a MOM Bevásárlóközpontban). Információink szerint a cég jelentős kintlevőséget hagy maga után, tudunk olyan vállalkozásról, melynek a tavaly szeptember végén lejárt számlájával adósak, tehát több mint fél éve nem fizettek nekik.

A bezárás ügyében kerestük a cég vezetőjét, amint elérjük, frissítjük cikkünket.

Címkék: Animakönyv