Amikor a NER-propaganda focizik

Amikor a NER-propaganda focizik

A magyar válogatott játékosai és Marco Rossi szövetségi kapitány (k) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzés után a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A magyar labdarúgó-válogatott közelmúltbeli sikerei ismét élesen felszínre hozták, de lehet, hogy tulajdonképpen csak felszínen tartották és megerősítették (hiszen mindenben ez a cél) azt a mélységes és visszataszító gyűlöletpropagandát, amelyet a Fidesz médiája és közösségi médiás megmondóemberek oly sikeresen alkalmaznak már hosszú évek óta a társadalom megosztása érdekében.

A Szerbia ellen sikeresen megvívott világbajnoki selejtező mérkőzés után szinte azonnal ismét két részre osztották a magyar nemzetet az unalomig ismert, közpénzzel kitömött propagandisták a Facebookon és a sok-sok egysíkú tévécsatorna beszélgetős műsoraiban: vagyunk MI, akik megteremtettük, felépítettük az elmúlt 13 évben a konzervatív-keresztény, jobboldali futballt, és vagytok TI idegenszívű, hazaáruló libsi dollárbalosok, akik 13 éve drukkoltok a magyar labdarúgás, illetve úgy általában a magyar sport sikertelenségéért, és rosszul vagytok már a nemzeti mez látványától is.

A teljes cikket a Magyar Hang hetilap szeptember 22-én megjelent, 2023/38. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online! 

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!