Itt van Rogán Antal minisztériumának válasza Magyar Péter hangfelvételére

Itt van Rogán Antal minisztériumának válasza Magyar Péter hangfelvételére

Rogán Antal (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Elismeri-e Rogán Antal, hogy manipuláltatott ügyészségi iratokat? Rogán Antal lemond-e? – ezt kérdeztük a politikus által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztályától, akik válaszoltak is, igaz kérdéseinkre nem kaptunk érdemi feleletet.

– A kormány álláspontját Gulyás Gergely miniszter ismertette – írták, linkelve mellé a tárcavezető által készített videót is.

A felvételen Gulyás arról beszélt, kipukkadt a lufi. – Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay Péter! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét! – összegezte a történteket Gulyás Gergely.

A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel egyik legfőbb állítása, hogy Rogán Antalék kihúzatták magukat a Völner-Schadl ügyben keletkezett ügyészségi iratokból, a részletekről itt írtunk