Orbán Viktor: Magyar Péter baloldali belügy

Orbán Viktor: Magyar Péter baloldali belügy

Képkocka a Telex videójából

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Pétert baloldali belügynek tartom – mondta Orbán Viktor, amikor a Szakma Sztár konferenciára érkezve néhány újságíró szóra tudta bírni szerda délelőtt.

Balodali belügynek tartom, majd a baloldal maguk között elrendezi – válaszolta arra a kérdésre, hogy mi a véleménye Magyar Péterről. Majd arra a kérdésre, hogy nem-e lát veszélyt aban, hogy Magyar Péteren többen voltak március 15-én, mint rajta, csak ezt ismételte meg. „Az én nőzőpontomból a baloldalon minden párt egyforma: háborúpártiak és áskálódnak Magyarország ellen Brüsszelben. Ezért az én munkámat ez nem befolyásolja” – fogalmazott a Telex videója szerint arra a kérdésre, hogy tart-e attól, hogy a Fidesztől vesz el szavazókat.

„Erről szegény Gergő nem tehet, neki van baja, de a műtéte miatt, nem azért mert egyébként ő ajánlotta az igazságügyi miniszter férjét Fidesz-tagnak, de ez nem érinti az ő munkáját, mert a bizalom a munkából fakad” – így válaszolt arra a kérdésre, hogy megrendült-e a bizalma Gulyás Gergelyben, aki Magyar Péterrel baráti kapcsolatban volt.

Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye Varga Judit hangfelvételéről, mely szerint Rogán Antalék belenyúltak az ügyészségi iratokba, úgy reagált, hogy „elhiszem, amit a legfőbb ügyész mond”, neki hisz, nem Varga Juditnak (vagyis hogy nem nyúlhatott bele senki). Rogán Antallal sem beszélt, mert a legfőbb ügyésznek hisz, azért választották meg, a legnagyobb felhatalmazással. „Közbizalmi állás. Amit a legfőbb ügyész mond, amíg a bíróság azzal ellenkezőt nem állít, addig én neki hiszek” – tette hozzá.