HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Elveszti-e Pé...

Elveszti-e Pécset a Fidesz?

HIRDETÉS

Páva Zsolt pécsi polgármester májusban jelentette be, hogy az őszi önkormányzati választáson nem indul újra. Mi történt Pécsett az elmúlt tízéves Fidesz-uralom alatt, milyen esélyeik lehetnek a jelölteknek? Ennek jártunk utána a friss Magyar Hangban megjelent cikkben.

HIRDETÉS

Sikeres érettségit kíván Páva Zsolt – hirdették az óriásplakátok 2016 májusában Pécs tanulóifjúságának. Hogy a vizsgák eredményét befolyásolta-e a városvezető pénzt nem sajnáló PR-fogása, azt nem tudni. A baranyai megyeszékhely alig egy év múlva viszont csődbe ment, az önkormányzat a legszerényebb számítások szerint is mintegy 7,5 milliárdos hiányt halmozott fel. Következményként pedig a kormányzat Pávát gyámság alá helyezte.

A gödör mélyén: megtörhető az esztergomi átok? | Magyar Hang

(…)

A Létrejött az ellenzéki összefogás Pécsett | Magyar Hang

Péterffy Attila energetikai szakember, az ellenzék közös jelöltje több nagy céget irányított már, jelenleg a Főtáv egyik igazgatója. Indítását egyedül az LMP kifogásolta.

HIRDETÉS

(…)

A teljes cikket keresse a Magyar Hang július 12-én megjelent számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/28. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,747lájkolóTetszik
2,378követőKövetés
16,686feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Elhallgatások és hazugságok – Magyar Hang-ajánló

Thuróczy Szabolcs-interjú. Lelepleződik „Tiborc”, a szalagmunkás riporter. Vannak anyák, akik maguk is árulják a drogot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Hogy itt mikor lesz rend? Soha, míg élünk” – Dédestapolcsány az árvíz után

Éppen mostanában takarította ki a vízügy a patak medrét. Hát hogy készülhetett el 100 százalékosan, ha kiöntött belőle a patak – kérdezte a polgármester.

Vízszintes végtelen