Magyar Péter pártja elindul Budapesten

Magyar Péter pártja elindul Budapesten

Magyar Péter az általa meghirdetett nemzeti meneten 2024. április 6-án (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elindul Budapesten és állít fővárosi listát a Magyar Péter-féle Tisza Párt – az Index szúrta ki, hogy erről beszélt a NER-rel szembefordult politikus országjárásának sümegi állomásán. Szerinte el fognak érni egy olyan eredményt, hogy a Fővárosi Közgyűlésben nélkülük ne legyen többsége se a „kék Fidesznek”, vagyis a Demokratikus Koalíciónak, se pedig a valódinak. Főpolgármester-jelöltet már nincs idejük indítani, pedig „lehet, hogy jó eséllyel indulnának a kutatások alapján”. Ahhoz egyébként, hogy egy párt fővárosi listát állítson, három budapesti kerületben polgármester-jelölttel kell rendelkeznie, arról azonban Magyar Péter nem beszélt, hogy hol indulnak el és egészen pontosan kik mérkőznek meg a Tisza Párt színeiben.

Magyar Péter elmondása szerint azon is dolgoznak, hogy minden megyében el tudjanak indulni és amellett is szólnak érvek, hogy civil listát támogassanak. Bár szerinte a Tisza Párt neve többet tudna hozni a voksoláson, mint egy-egy helyi szervezeté. Azt is kiemelte, hogy már nagyon kevés idő van, miközben 1500-2000 levelet kaptak arra az email címre, ahol önkormányzati együttműködésre vártak jelentkezőket. – Mi egy garázscég vagyunk, ezt be kell valljam, nekem van 15 munkatársam, mindenki ingyen dolgozik, segít, amikor, ahol tud, nehéz – fogalmazott.

 

Címkék: Magyar Péter