A Lidl után a Rossmann is bejelentette: nem nyitnak ki december 24-én

A Lidl után a Rossmann is bejelentette: nem nyitnak ki december 24-én

Rossmann üzlet (Forrás: Rossmann/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Lidl után a Rossmann is meghozta a döntést, zárva tartja üzleteit december 24-én. Több mint 200 üzlet csatlakozik így a karácsonyi boltzárhoz, írta a cég közleményében. A bolthálózat szerint kiemelten fontos, hogy a munkatársaik számára biztonságot és támogatást nyújtsanak a „felgyorsult kereskedelmi környezetben”. A közlemény hozzáteszi, példaértékűnek tekintik a Lidlt – akik a CÖF mögé beállva rendelték el a zárvatartást – és ők is lehetővé teszik, hogy ezt a napot mindenki készülődéssel, a szerettei körében tölthesse. A cégvezetés egyhangúan szavazta meg a karácsonyi boltzárat – írta a Pénzcentrum.

Az a múlt héten derült ki, hogy a Lidl mind a 200 hazai üzlete zárva lesz december 24-én a „békés ünnep jegyében”. Az áruházlánc a Civil Összefogás Fórum és az Egyenlő.hu nevű szakszervezet kiemelt partnereként jelentette be a karácsonyi boltzárat, szenteste napjára mind a 8500 dolgozójuknak szabadnapot biztosítanak. A társaság az „úttörő” lépéstől azt reméli, hogy az biztosítja a nyugalmas, békés, szeretetteljes ünnepet.

Címkék: karácsony, boltzár