Magyar Péter: Három fővárosi jelöltünk már összegyűjtötte az ajánlásokat

Magyar Péter: Három fővárosi jelöltünk már összegyűjtötte az ajánlásokat

Összefogódzkodás Magyar Péter debreceni nagygyűlésén 2024. május 5-én (Fotó: Magyar Hnag/Szabó Zsolt László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megyei listákat is indít az önkormányzati választáson a Tisza Párt, szinte mindenhol megvan már a szükséges mennyiségű aláírás – erről beszélt debreceni tüntetésén Magyar Péter. A fővárosban eközben – mint korábban kiderült – négy polgármesterjelöltet indítanak. Két kormánypárti és két ellenzéki kerületben indulnak el, három jelöltjük pedig már össze is gyűjtötte az aláírásokat. Az nem derült ki, melyik háromról van szó, ahogy arra sem reagáltak eddig a párt részéről, hogy a X. kerületi Barna Judit egy hónapja még nárcisztikus idiótának nevezte Magyar Pétert. A kijelentésről lapunk számolt be elsőként, megszólaltatva Barna Juditot is, aki ma már másképp gondolkodik Magyar Péterről.

A Tisza Párt a X., a XI., a XVII. és a XVIII. kerületben indít még jelölteket, az utóbbi háromban Orbán Árpád és Dálnoki Áron közgazdászokat, valamint Balogh Balázs filmest, vendéglátóipari szakembert. 

Fővárosi listája is lesz a pártnak, a közgyűlésben így Magyar szerint arra kényszerül majd a Fidesz és a DK (amit a kék Fidesznek nevezett), hogy egymással egyezkedjenek. „Nem fogjuk hagyni, hogy Budapest a Fidesz és a kék Fidesz, a DK játszótere maradjon” – fogalmazott Magyar, fontosnak nevezve, hogy a Tisza Párt nélkül ne születhessen fontos döntés a közgyűlésben.

A Tisza Párté lesz az EP-választáson a 10-es sorszámú lista, ezért Magyar szerint a tízes lehet az új szerencseszám Magyarországon.