Pásztor Erzsi: Nagyon zavar a hatalmas rablás

Pásztor Erzsi: Nagyon zavar a hatalmas rablás

Pásztor Erzsi (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Nagyon zavar a korrupció, a hatalmas rablás. Olyan, mintha nem is a saját hazánkban élnénk, annyira idegen lett minden. Talán erősnek tűnik, amit mondani fogok, de meggyőződésem, hogy amit a hatalmon lévők művelnek, az hazaárulás – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Pásztor Erzsi, akit Janka néniként a Szomszédokból ismert meg az ország.

A színésznő arról is beszélt, hogy amióta elkezdődött a celebvilág, őket, színészeket semmibe veszik. – Ráadásul azt mondják, hogy a Szomszédok káros volt. Igen? Akkor ami most folyik, az mi? Színészileg nulla. Ma már utcáról berángatott járókelők játsszák el a különböző szerepeket – fejtette ki.

Kitért arra is, hogy a nyugdíja 190 ezer forint, ezt egészíti ki a Kossuth-díjjal járó havi 120 ezer. – Ha nem játszanék, nem tudnék megélni és mellette az egészségemmel törődni – fogalmazott.

• Mit köszönhet a Szomszédoknak?
• Zavarja-e, hogy Janka néniként ő lett az ország első számú alkoholistája?
• Egy hónapban hányszor lép színpadra?
• Megváltoztatta-e a rákbetegsége a halálhoz való viszonyát?
• Voltak-e reménytelennek tűnő mélypontok az életében?

A teljes cikket a Magyar Hang február 9-én megjelent, 2023/6. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!