Fidesz-plakátokat rongáltak, a rendőrség már nyomoz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több tucat választási plakátot rongáltak meg ismeretlenek szerda hajnalban Miskolcon, a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben – közölte a helyi Fidesz–KDNP-frakciószövetség szóvivője az MTI-vel. Hollósy András feltette a kérdést: „Kinek az érdeke a Fidesz-plakátok megrongálása Miskolcon?”

Kiemelte, frakciójuk elítél minden erőszakos fellépést és cselekményt. „Elítélünk mindennemű provokációt a kampányidőszakban és azon túl is. Sajnáljuk, hogy a választási kampány első napjaiban már ilyen agresszív megnyilvánulási formák jelentek meg városunkban” – jelentette ki.

A szóvivő arra kérte a miskolciakat, hogy ebben a felfokozott időszakban se üljenek fel a provokációknak és a nemtelen támadásoknak. „Hisszük, hogy politikai oldaltól függetlenül csak a jó szó és a békés hangnem vihet előre” – közölte, arra kérve a baloldali képviselőjelölteket, hogy határolódjanak el a közterületi rongálástól.