Kezdőlap Belföld Komoly változ...

Komoly változások a magyar médiában

Borókai Gábor bejelentette, hogy lemond a már csak online megjelenő Heti Válasz főszerkesztői posztjáról – írta szerdán a Magyaridok.hu, majd később eltüntette cikkéből ezt az információt. Borókai Gábor a Kreatív kérdésére cáfolt és hozzátette, csak a lapot kiadó Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetői pozíciójáról mondott le korábban. A Hvg-nek azt mondta, hogy nem is tervezi a lemondást.

HIRDETÉS

Szerda délelőtt zajlott le a szintén Nyerges Zsolt tulajdonában álló Hír Tv-ben a hatalomátvétel, visszatértek Liszkay Gáborék, és az elbocsátásokat is elkezdték.

Szintén szerdai hír, hogy Murányi András közös megegyezéssel távozik a Zoom.hu-tól, a hírigazgatói státusz ezzel megszűnik a lapnál, írja a Kreatív. Tarjányi Péter, a portált kiadó STRAT-POL Kft. vezetője a Kreatívnak Murányi András távozásáról annyit mondott, hogy: Murányira főleg a tervezett médiaterjeszkedésben számítottak volna (rádiós piacon, illetve a vidéki nyomtatott sajtóban), végül azonban a kiadó letett erről a szándékáról, ezért válnak el útjaik.

A jobbikos N1TV-nél is a szerdát választották. Kisberk Szabolcs, Magyar Klára és Szilvási Péter szerkesztők reggel egy Facebook-videóban jelentették be, hogy távoznak. A Jobbik később úgy reagált, hogy az N1TV élére megbízott főszerkesztőnek Lánczi Richárdot eddigi szerkesztőt nevezték ki, az új munkatársakat hamarosan bemutatják.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

24,988lájkolóTetszik
1,568követőKövetés
13,647feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Felejtsük el az elmúlt harminc évet – Magyar Hang-ajánló

Cserhalmi György-, Vágó Gábor-, és Lengyel Róbert-interjú, Hős utcai riport, panaszok a gyárból – kapható a friss szám!

Kiemelt cikkek

A gulyás leves

Amikor a külföldről ideiglenesen hazánkba látogató látogatók azt kérdezik, hogy hol egyék meg a gulyást, akkor úrrá lesz rajtam a tanácstalanság.