HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kedélyes zsid...

Kedélyes zsidózás Bayer Zsolt műsorában

HIRDETÉS

A kormánypárti Karc FM délutáni betelefonálós műsorának készítői valószínűleg még nem értesültek a Fidesz fordulatáról, amelynek a 888 és az Echo Tv megmondóemberei már áldozatául is estek. Az Orbán-kormány az utóbbi hónapokban az izraeli kormányfő, Benjamin Netanjahu feltétlen és kritika nélküli hívévé vált, miközben évekkel ezelőtti felvételekkel próbálja hitelteleníteni a Jobbik politikusait.

HIRDETÉS

A miniszterelnök a palesztin félnek hátat fordítva rendszeresen egyeztet közel-keleti kollégájával, izraeli stratégákkal építtette fel gyűlöletpropagandáját, a kormány pedig legutóbb – szembemenve az uniós külpolitikai iránnyal – diplomáciai képviseletet nyitott Jeruzsálemben.

Miközben szerkesztőségünket a propagandagépezet a 9 évvel ezelőtt „rosensteinező” Pörzse Sándor a Kötöttfogás című vitaműsorunkban való szerepeltetésével revolverezi, Bayer Zsolt műsorában még most is eltűri a „Jakab Péter-félézést”. A Karc FM-en futó Paláver február 20-ai adásában egy betelefonáló asszony régi zsidóviccet mesélt, ahol a zsidó szereplőt „Jakab Péter-félé”-nek nevezte, majd a jól ismert poénon közösen kuncogott a műsorvezetővel. Bayer Zsolt egy fél mondattal sem vetette fel, hogy a „Jakab Péter-félézés” nem elegáns, de még inkább: nem elfogadható szófordulat.

Emlékezetes, az Echo Tv Keménymag című műsorában Jákobként emlegették Jakab Péter jobbikos képviselőt, jó ötletnek gondolva a más nevével és származásával való viccelődést. A szereplőket a csatorna vezetése később lecserélte, felháborítva ezzel a műsor nézőközönségét. Erről kommentek százai is tanúskodnak a tévé Facebook-oldalán. Több néző kifejezetten a felelős megnevezését követeli az Echo Tv vezetésétől.

Nem hívják többet az Echo TV-be a jákobozókat | Magyar Hang

Miközben Gyöngyösi Márton évekkel ezelőtti kijelentéseit elemzi a kormánysajtó, képviselőtársát jákobozták az Echo TV-ben.

Vagyis úgy tűnik, a többéves hergelés és gyűlöletkeltés után a propagandának nem sikerül a túlkompenzálás. Az ügy téma volt a Kötöttfogás legutóbbi műsorában is, ahol a résztvevők arra jutottak: bár az echós megmondóemberek szereplése kifejezetten kínos volt, a csatorna túlkompenzált azzal, hogy egyből letiltotta őket.  

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
György Zsombor
György Zsombor
A Magyar Hang alapító főszerkesztője. Aktív pályáját 2002-ben kezdte a Magyar Nemzetnél, ahol 2015-től lapszerkesztő és a hétvégi Magazin társszerkesztője volt, 2017-től pedig az újság főszerkesztő-helyettese. Több éven át dolgozott emellett a Hír Tv hírháttér-műsorainak felelős szerkesztőjeként, műsort vezetett a Lánchíd Rádióban. Újságíróként főként a társadalmi konfliktusokkal és a válságövezetekkel foglalkozik.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,974lájkolóTetszik
2,422követőKövetés
16,841feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Orbán hamis mítoszt épít – Magyar Hang-ajánló

Németh Miklós- és Gémesi György-interjú; megszólal a „kutyagyilkos bisztró” pultosa; gyerekkönyvmelléklet; vajteszt. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Püspökké szentelték Marton Zsoltot

Felszentelték és beiktatták főpásztori hivatalába Marton Zsoltot. A budapesti Központi Papnevelő Intézet rektora Beer Miklóst váltja a váci egyházmegye élén.

Savazz rá

A vizsga