HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megvan a Jobb...

Megvan a Jobbik EP-listája is

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Döntött a Jobbik választmánya kedden a párt európai parlamenti listájáról – értesült a párthoz közeli Alfahír.hu. Az első helyen túl nagy meglepetés nincs – a portál információi szerint – Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese vezeti a listát.

A második helyen Balczó Zoltán áll, aki az elmúlt öt évben is képviselte a pártot Brüsszelben. A harmadik helyen viszont mindenképpen meglepő nevet találni, mégpedig Jakab Pétert, a párt szóvivőjét. A politikus tavaly májusban került be az Országgyűlésbe, az ellenzéki tüntetések egyik állandó felszólalója, aki rövid idő alatt szerzett országos ismertséget.

Gyöngyösi Márton: A Fidesz a lehető legálságosabb módszerekkel fogja támadni a pártunkat | Magyar Hang

A Jobbik frakcióvezetője szerint a társadalom mintha egyre immunisabb lenne a Fidesz-propagandára. A teljes interjú.

A következő helyeken is parlamenti képviselők szerepelnek: Bana Tibor, Z. Kárpát Dániel, Brenner Koloman, illetve Lukács László György. Közülük eddig Bana Tibor, illetve Brenner Koloman nevét lehetett hallani, mint akik az Európai Parlamentbe készülnének.

ÁSZ-büntetés: megkapta a részletfizetési lehetőséget a Jobbik | Magyar Hang

A Magyar Államkincstártól érkezett a döntés.

Az ellenzéki pártok közül már csak a Jobbik listája hiányzott, a többi szervezet korábban nyilvánosságra hozta, hogy milyen nevekkel vágnak neki a május 26-án esedékes európai parlamenti választásnak. Habár korábban az MSZP szorgalmazott összellenzéki listát, a többiek ellenállása miatt az hamar lekerült a napirendről. Szó volt egy esetleges Jobbik–LMP-együttműködésről is, de ez a két párt is jelezte, önállóan vág neki az uniós voksolásnak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,889lájkolóTetszik
3,603követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek