HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megvan a Jobb...

Megvan a Jobbik EP-listája is

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Döntött a Jobbik választmánya kedden a párt európai parlamenti listájáról – értesült a párthoz közeli Alfahír.hu. Az első helyen túl nagy meglepetés nincs – a portál információi szerint – Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese vezeti a listát.

HIRDETÉS

A második helyen Balczó Zoltán áll, aki az elmúlt öt évben is képviselte a pártot Brüsszelben. A harmadik helyen viszont mindenképpen meglepő nevet találni, mégpedig Jakab Pétert, a párt szóvivőjét. A politikus tavaly májusban került be az Országgyűlésbe, az ellenzéki tüntetések egyik állandó felszólalója, aki rövid idő alatt szerzett országos ismertséget.

Gyöngyösi Márton: A Fidesz a lehető legálságosabb módszerekkel fogja támadni a pártunkat | Magyar Hang

A Jobbik frakcióvezetője szerint a társadalom mintha egyre immunisabb lenne a Fidesz-propagandára. A teljes interjú.

A következő helyeken is parlamenti képviselők szerepelnek: Bana Tibor, Z. Kárpát Dániel, Brenner Koloman, illetve Lukács László György. Közülük eddig Bana Tibor, illetve Brenner Koloman nevét lehetett hallani, mint akik az Európai Parlamentbe készülnének.

ÁSZ-büntetés: megkapta a részletfizetési lehetőséget a Jobbik | Magyar Hang

A Magyar Államkincstártól érkezett a döntés.

Az ellenzéki pártok közül már csak a Jobbik listája hiányzott, a többi szervezet korábban nyilvánosságra hozta, hogy milyen nevekkel vágnak neki a május 26-án esedékes európai parlamenti választásnak. Habár korábban az MSZP szorgalmazott összellenzéki listát, a többiek ellenállása miatt az hamar lekerült a napirendről. Szó volt egy esetleges Jobbik–LMP-együttműködésről is, de ez a két párt is jelezte, önállóan vág neki az uniós voksolásnak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,752lájkolóTetszik
2,954követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Igaza van Simonka Györgynek, korunk vértanújának

Távlatokban gondolkodó államférfiak kellenének, de nekünk per pillanat csak a „számok hozásában” érdekelt fideszeseink vannak. Akikről mindent elmond, hogy a választókerületükben zajló társadalmi és gazdasági folyamatok szempontjából majdnem mindegy, hogy a vádlottak padján ülnek, vagy a Parlamentben.