HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Politikai lej...

Politikai lejáratásról beszél a patkányos kép után a kórház

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Politikai lejáratásra próbálta meg felhasználni a Gróf Tisza István Kórházból korábban elbocsájtott orvos – aki jelenleg független polgármesterjelöltként indult az őszi önkormányzati választáson – azt a fotót, amelyen az intézményben egy patkány látható – ezt közölte a történtek után Muraközi Zoltán, az intézmény főigazgatója.

HIRDETÉS

Lapunk is beszámolt róla a Hvg.hu híre alapján, hogy a kórház egyik folyosóján lefotóztak egy patkányt, ezt pedig Zákány Zsolt Berettyóújfalu ellenzéki polgármesterjelölt posztolta a Facebookra azzal a szöveggel, hogy „ez nem a XXI. század”. Az nem derült ki, hogy a kép mikor készült, csak annyit közölt, hogy egy felháborodott és megrémült olvasója küldte.

Patkány a kórház folyosóján | Magyar Hang

A kórház vezetője a történtek után most azt írta, hogy rendelkeznek gázmesterrel és rágcsálóirtóval, aki napi szinten ellenőrzi a kihelyezett csapdák és szerek helyzetét és állapotát, minimalizálva az egyébként őszi időszakban bárhol megjelenő rágcsálók megjelenését. A fotó megjelenése után a kórház épületeit, zugait rágcsálónyomok után keresve a szakemberek bejárták, de sem ürüléket, sem fészket, sem rongálás nyomait nem találták.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,342lájkolóTetszik
3,041követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Koronavírus: Egy napon belül több a gyógyult, mint az új beteg

Előfordult, hogy gyógyult pácienseknél is kimutatható volt a vírus, ami azt jelenti, hogy még fertőzőek lehettek.