HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Politikai lej...

Politikai lejáratásról beszél a patkányos kép után a kórház

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Politikai lejáratásra próbálta meg felhasználni a Gróf Tisza István Kórházból korábban elbocsájtott orvos – aki jelenleg független polgármesterjelöltként indult az őszi önkormányzati választáson – azt a fotót, amelyen az intézményben egy patkány látható – ezt közölte a történtek után Muraközi Zoltán, az intézmény főigazgatója.

Lapunk is beszámolt róla a Hvg.hu híre alapján, hogy a kórház egyik folyosóján lefotóztak egy patkányt, ezt pedig Zákány Zsolt Berettyóújfalu ellenzéki polgármesterjelölt posztolta a Facebookra azzal a szöveggel, hogy „ez nem a XXI. század”. Az nem derült ki, hogy a kép mikor készült, csak annyit közölt, hogy egy felháborodott és megrémült olvasója küldte.

Patkány a kórház folyosóján | Magyar Hang

A kórház vezetője a történtek után most azt írta, hogy rendelkeznek gázmesterrel és rágcsálóirtóval, aki napi szinten ellenőrzi a kihelyezett csapdák és szerek helyzetét és állapotát, minimalizálva az egyébként őszi időszakban bárhol megjelenő rágcsálók megjelenését. A fotó megjelenése után a kórház épületeit, zugait rágcsálónyomok után keresve a szakemberek bejárták, de sem ürüléket, sem fészket, sem rongálás nyomait nem találták.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,734lájkolóTetszik
3,481követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Eperidők

Minden fontosnak meg kell, hogy legyen a ciklikussága. Az epernek, a dinnyének, a hónapos reteknek, a hagymaszárnak, az újkrumplinak, a káposztának.