Tarlós a Válasznak: A lefújásig nincs vége a meccsnek!

Tarlós a Válasznak: A lefújásig nincs vége a meccsnek!

Tarlós István (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gigantikus választási interjút adott a Valaszonline-nak Tarlós István.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje vitatta ellenzéki kihívója, Karácsony Gergely alkalmasságát, szerinte nem ismeri kellően a várost, "Csepelt északon keresi", hiteltelen ellenzéki összefogásban politizál és korrupcióellenes programja ellenére "lehajtott fejjel aláírta Zuglóban azt a parkolási szerződést, amelyet ő maga nevezett piszkos alku eredményének".

Tarlós István azt mondta: nyugodtan vág neki a választásnak, és megkérdőjelezte azoknak a közvélemény-kutatásoknak a hitelességét, amelyek szinte fej-fej mellett mérik őt Karácsony Gergellyel, miközben a kormányközeli Századvég vagy a Nézőpont Intézet szerint 15 százalékos Tarlós előnye.

A főpolgármester-jelölt szerint "nem volt elegáns előhozakodni" a Wittinghoff Tamás ellen folytatott fideszes lejárató kampányban egy szexvideóval, de az ellenzéki kampánymódszerekre is volt panasza, szerinte "ilyen sunyi csúsztatások eddig egyetlen kampányban sem voltak", sőt, egyenesen szürreálisnak tartja a kampányt és a jelölteket is. 

A fővárosban elért eredményeiről öt oldalas listát adott át, a Válaszonline-on ezt is meg lehet nézni. Lapunk is felkérte interjúra a főpolgármestert, de minket válaszra sem méltatott. Karácsony Gergely terveiről a Magyar Hang friss interjújában olvashatnak.