HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Borkai üzent ...

Borkai üzent a Facebookon

HIRDETÉS

Kitartunk. Jóban, rosszban. – ezzel a felirattal osztott meg egy családi fotót a Facebookon az elmúlt napokban szexuális tartalmú felvételek miatt botrányba keveredett Borkai Zsolt. Győr fideszes polgármestere a képek tanúsága szerint Ákos koncertjén vett részt, onnan posztolta ki a képet családjáról.

HIRDETÉS

Ennél többet azonban továbbra sem közölt. A városvezető péntek délután óta a sajtó számára elérhetetlen, lapunk is hiába próbálta többször is hívni telefonon.

Security Check Required

Vasárnap délelőtt közben újabb írást jelentetett meg a magát az ördög ügyvédjének nevező, a politikust egyelőre a névtelenségbe burkolózva súlyos ügyekkel vádoló szerző. Először csak olyan fotókat közölt, amelyeken Borkai Zsolt és Rákosfalvy Zoltán ügyvéd lenge öltözetű nők, vélhetően prostituáltak társaságában látható egy jachton. Ezt követte egy olyan kép, amely már a szexuális aktus közben készült, a legfrissebb bejegyzésében pedig erről már egy videót is közzétett. A továbbra is ismeretlen szerző már többször írt drogokról, illetve korrupcióról is, ezekről azonban egyelőre semmilyen bizonyítékkal nem állt elő.

Borkai Zsolt a most kiposztolt családi fotón kívül eddig csak az ügy kirobbanásakor, péntek délután szólalt meg, akkor is egy sok kérdést nyitva hagyó közleményben. Mindössze annyit írt: „A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,683lájkolóTetszik
2,808követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Borkai-ügy: őrizetbe vettek két prostituáltat

Kormányközeli lapok beszámolói alapján megindult a Borkai-ügy felgöngyőlgetése: a rendőrség őrizetbe vett két örömlányt, egy volt focistát pedig zsarolással vádolnak. A korrupciós szálról azonban nagy a csend.

Lemenni vidékre