HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Borkai-botrán...

Borkai-botrány: Milliárdos üzletek és sértett barátok a fedélzeten

HIRDETÉS

A Borkai Zsolt körül felbukkanó üzletemberekben közös, hogy mindannyian a győri, sőt a nyugati-magyarországi üzleti meghatározó szereplői. Némelyek a publikált pornográf felvételek tanúsága szerint jelen voltak a dokumentált kéjtúrán is, és Borkaival együtt élvezték a nők társaságát. Másokról viszont annyit mondhatunk, hogy az üzleti életben hancúroznak.

Önkormányzati cég felügyelőbizottságában ül a győri összefogást borító jobbikos | Magyar Hang
HIRDETÉS

A Magyar Hang pénteken megjelenő számban megrajzoltuk a Borkai Zsolt győri polgármester és Rákosfalvy Zoltán ügyvéd üzleti hálóját, név szerint sorra véve a horvátországi hajókiránduláson lévőket és azt, valójában ki és miért állhatott elő az orgiáról készült képekkel. Ízelítőül:

  • Az eddig összegyűjtött információk alapján az ördög ügyvédje abban a formában, ahogyan saját magát bemutatta, nem létezik.
  • Több győri ügyvéddel is beszéltünk, egymástól függetlenül mindannyian azt mondták, kizártnak tartják, hogy a blogon megjelenő szövegeket jogász írja.
  • Bizonyítani tudjuk, hogy a korábban többmilliós uniós támogatást elnyert K. lányok közül mindketten a hajón tartózkodtak. A felvételeket nő készítette.
  • Megrajzoltuk a hírbe hozott kijáró ember, a Luxemburgban Kacsóh Gábor rövid portréját.
  • Borkaiékkal tartott olyan vállalkozó is a hajón, aki útitársaival ellentétben nem örök nyertes, a közelmúltban elbukott egy olyan, sporttal kapcsolatos tendert, amelyen amúgy az ő cége adta a kedvezőbb ajánlatot. Ennek konkrétumairól is írunk a friss Magyar Hangban, és előkerül cikkünkben még egy hajó, de az már nem az Adrián, hanem a Balatonon!

Ha meg is választják, heteken belül lemondhat

A 24.hu értesülése szerint ha most vasárnap meg is választják Borkai Zsoltot, azt várják tőle, hogy heteken belül mondjon le, és írjanak ki időközi választást. A visszalépést azért nem akarhatja a Fidesz, mert akkor biztosan a baloldali kihívó, Glázer Tímea nyerne. Viszont ha időköziben lesz egy másik fideszes kihívó, akkor könnyen meglehet, hogy ő is győztesként futna be. A 24.hu az értesülés mellett egyébként részletes portrét közöl a „lakótelepről az olimpiai aranyon át a biztos bukásig” jutó politikusról.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,937lájkolóTetszik
2,832követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek