HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Soros György ...

Soros György nem jön Magyarországra, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Részletek ITT. Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Amíg Orbán Viktor van hatalmon Magyarországon, Soros György nem tér vissza szülőföldjére – a hvg.hu lapszemléje szerint erről az üzletember a brit Guardian című lapnak adott interjúban beszélt. Attól tart ugyanis, hogy az országban annyira eluralkodott az ellene indított propaganda, hogy akár még fizikai atrocitás is érhetné.

A magyar kormányfőt ezúttal is élesen is bírálta. Úgy beszélt róla, hogy korábban még támogatta, mert elkötelezettje volt a nyitott társadalomnak, mára azonban kizsákmányoló, egy maffiaállam megalkotója lett.

HIRDETÉS

A cikk megemlíti azokat a plakátokat is, amelyekkel tavaly szórták tele az országot, és amelyen Soros György látható a következő felirattal: „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén”. Erre úgy reagált, nem engedi, hogy személyes konfliktusba sodródjon Orbán Viktorral. A nézeteltérést ugyanis nem személyesnek, hanem ideológiainak tartja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,453lájkolóTetszik
3,158követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Muszáj talpra állnunk – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács András Péterrel és Kónya Imrével. Digitális oktatás a zsákfalvakban. Hogy lapítják máshol a görbét? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Koronavírus: Újabb magyar halott, 585 fertőzött

Egy újabb magyar vesztette életét, hatvannal nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

Hazudik a Századvég