Tarlós bekerült a MÁV igazgatóságába

Tarlós bekerült a MÁV igazgatóságába

Tarlós István (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tarlós István volt főpolgármester bekerült a MÁV igazgatóságába – vette észre az Index a cégadatokban és a MÁV honlapján.

Tarlós Istvánt 2020. február 11-én jegyezték be hivatalosan a MÁV igazgatóságának testületébe, aminek összesen 6 tagja van Homolya Róbert vezérigazgatóval együtt, aki az elnöki tisztséget látja el. Ő havi bruttó 450 ezer forintot kap ezért a munkáért, a többi tag bruttó 300 ezret. 

Tarlós István az index megkeresésére elmondta, hogy miniszterelnöki főtanácsadói minőségében választották be a MÁV igazgatótanácsába. Eddig egy ülésen volt, majd meglátja, mi lesz még belőle. Hozzátette, a tisztségért nettó 200 ezer forint díjazást kap. Arra, hogy egy másik it-tag úgy kommentálta érkezését, hogy azóta sokkal szórakoztatóbb igazgatósági ülésre járni, Tarlós annyit mondott: ő a komoly dolgokról mindig is szeretett szórakoztatóan beszélni.

 

Címkék: Tarlós István, MÁV