HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tarlós bekerü...

Tarlós bekerült a MÁV igazgatóságába

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Tarlós István volt főpolgármester bekerült a MÁV igazgatóságába – vette észre az Index a cégadatokban és a MÁV honlapján.

Tarlós Istvánt 2020. február 11-én jegyezték be hivatalosan a MÁV igazgatóságának testületébe, aminek összesen 6 tagja van Homolya Róbert vezérigazgatóval együtt, aki az elnöki tisztséget látja el. Ő havi bruttó 450 ezer forintot kap ezért a munkáért, a többi tag bruttó 300 ezret. 

Tarlós István az index megkeresésére elmondta, hogy miniszterelnöki főtanácsadói minőségében választották be a MÁV igazgatótanácsába. Eddig egy ülésen volt, majd meglátja, mi lesz még belőle. Hozzátette, a tisztségért nettó 200 ezer forint díjazást kap. Arra, hogy egy másik it-tag úgy kommentálta érkezését, hogy azóta sokkal szórakoztatóbb igazgatósági ülésre járni, Tarlós annyit mondott: ő a komoly dolgokról mindig is szeretett szórakoztatóan beszélni.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,646lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek