HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kásler: Az or...

Kásler: Az orvosok felelőssége a kórházi ágyak kiürítése, nem az enyém

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Százmillió orvos-beteg találkozót nem én bonyolítok le, hanem az orvosok, ők döntöttek, saját felelősségük rajta – így reagált az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Facebook-oldalán Kásler Miklós arra, hogy nem koronavírusos betegek haltak meg az elmúlt időszakban, miután kiürítették a kórházi ágyak jó részét. Megjegyezte, őt egész életében köti a hippokratészi eskü, ennek szellemében mentek ki a miniszteri utasítások, aki pedig nem követte ezeket, az nem volt összhangban a saját hippokratészi esküjével.

Mindenesetre ha bárki úgy érzi, hogy nem kapta meg a megfelelő ellátást, ő forduljon a kórház főigazgatójához, a betegjogi képviselőhöz vagy az Emmi-hez – mondta Kásler.

Szóba került az is, hogy Pintér Sándor vezetésével zajlik többek között az egészségügy átvilágítása. Kásler szerin „kivételesen a hírnek némi alapja van”, a belügyminiszterrel viszont állítása szerint nagyon régi és gyümölcsöző a munkakapcsolata. Annyi történik, hogy Pintér a szervezési tapasztalatait a rendelkezésükre bocsátja, minden más fikció – jelentette ki Kásler Miklós, akit hétfőn az azonnali kérdések során is többen megszólítottak az Országgyűlésben.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,955lájkolóTetszik
3,641követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kaleta-ügy: Soron kívüli nemzetbiztonsági átvilágítást sürgetnek a külszolgálatosoknak

A nemzetbiztonsági bizottság jelenlegi és korábbi elnöke is megszólalt a pedofil képek miatt elítélt volt diplomata ügyében.