A Belügyminisztérium elé szervez péntekre tüntetést Magyar Péter

A Belügyminisztérium elé szervez péntekre tüntetést Magyar Péter

Magyar Péter a zászlóbontó rendezvényén (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tüntetést szervez péntekre a Belügyminisztérium elé Magyar Péter, hogy ott követeljék Pintér Sándor lemondását és a kormány távozását. A Tisza Párt vezetője ezt Pécsen, országjárása aktuális állomásán jelentette be. Magyar az elmúlt két napot Baranyában töltötte, megjárva többek között Komlót, Siklóst és Mohácsot.

Magyar Pécsen bejelentette, átfogó gyermekvédelmi reformot hirdet, hogy ne történhessen meg még egyszer az, mint előzőleg a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban. Elmondta, a város felé jövet olvasta a hírt, hogy előzetes letartóztatásba helyezték egy fővárosi gyermekotthon munkatársát, miután többek ellen szexuális abúzust követett el.

Magyar péntekre, 18 órára vár mindenkit a Belügyminisztérium elé szervezett tüntetésre. „Elég volt, megvédjük a gyermekeinket egy olyan kormánytól, amely kereszténynek hazudja magát, de két és fél hónap alatt arra nem volt képes, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól. Kitüntette a gyanúsítottat, kegyelmet adott az elítéltnek, és nem kért bocsánatot, hanem ehelyett álságos Alaptörvény-módosításokat ígérget, miközben újra és újra megtörténik a szörnyűség az intézetek négy fala között” – fogalmazott.