A CÖF szerint Márki-Zay csak egy „hordószónok”, de annak is gyenge

A CÖF szerint Márki-Zay csak egy „hordószónok”, de annak is gyenge

Csizmadia László, a a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke a CÖF-CÖKA budapesti sajtótájékoztatóján 2021. január 25-én (Fotó:
MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Futballnyelven kommentálta Márki-Zay Péter tevékenységét a kormánypárti Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA). A szervezet felszólította az ellenzéki miniszterelnök-jelöltet, hogy fejezze be az „utánrúgásait”, mert ezekért „a normális társadalmi élet szereplőitől is kiállítás jár”.

Csizmadia Lászlóék szervezete szerint úgy látszik, a kormányfőjelölt a trágyázástól kezdve az aberrált jelző használatáig mindent mesterfokon tud. „Közgazdászként is repeszt, hazugságnak nevezi a rezsicsökkentést, majd pár napos gondolkodás után bejelenti, hogy ő megtartaná, de másként csinálná. Nagy a duma, nem veszi észre, hogy ő még csak egy hordószónok, de azok között is a gyengék közé sorolható” – kommentálta a kormánypárti, közpénz-százmilliókban részesülő szervezet Hódmezővásárhely polgármesterének kampányát. A CÖF-öt zavarja az aberrált jelző folyamatos használata is, az ismételgetés szerintük perverzióra utal, és ezzel nem lehet versenyt nyerni. „Irány az öltöző, és utána a grund”, adta ki az irányt a CÖF vezetősége.

Márki-Zay egy hétfői eseményen beszélt a rezsicsökkentésről. Szerinte „csak az aberrált fideszesek fantáziaszüleménye”, hogy szerinte az a cél, hogy kevesebbszer fürödjenek, meg a nagycsalád menjen kisautóval. „Ilyen ostobaságokat csak az aberrált fideszesek találtak ki”, fogalmazott. A kormánypárti Mandiner arra hívta fel a figyelmet, hogy a miniszterelnök-jelölt korábban azt mondta: „micsoda ostobaság volt annak idején így rezsit csökkenteni. Lehet rezsit csökkenteni, hogyne lehetne: kevesebb vizet kell használni, kevesebb áramot kell használni, kevesebb gázt kell használni.”