A Fidesz budapesti választmánya Szentkirályi Alexandrát javasolja főpolgármester-jelöltnek

A Fidesz budapesti választmánya Szentkirályi Alexandrát javasolja főpolgármester-jelöltnek

Szentkirályi Alexandra (Fotó: Szentkirályi Alexandra/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Fidesz budapesti választmánya csütörtöki ülésén egyhangú döntéssel Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP-szövetség főpolgármester-jelöltjének – jelezték Facebook-oldalukon. A felkérést a kormányszóvivő elfogadta. 

Szentkirályi Alexandra videóban reagált jelölésére. – A Fidesz Budapest a mai napon felkért, hogy főpolgármester-jelöltként megmutassuk: Budapest többet érdemel! A megtisztelő felkérést elfogadom! – jelezte. Arról is beszélt, „a nemzet fővárosa ma Gyurcsány Ferenc fogságában van. Ő csinált főpolgármester Karácsony Gergelyből, majd ültette a nyakába a saját, levitézlett embereit.”. – Minden, ami Budapesten történik, arról szól, hogy Karácsony Gergelynek ki kell fizetnie Gyurcsány embereit. Ezért kong üresen a kassza, és került Budapest csődközeli helyzetbe. Ezért vannak járatritkítások a fővárosi közösségi közlekedésben, ezért állunk a dugókban. Karácsony Gergely botrányról botrányra bukdácsol, és a legkisebb problémát sem sikerül megoldania – vélte hozzátéve, hogy itt az ideje, hogy lecseréljék Karácsony Gergelyt, aki „a múlt embere” és „lejárt lemez”. 

Szentkirályi Alexandra jelenleg kormányszóvivő, de Tarlós István főpolgármestersége alatt ő volt az egyik helyettese a 2014-2019-es ciklusban.