A kutyapártosok minden kerület fideszes jelöltjével kávéznának

A kutyapártosok minden kerület fideszes jelöltjével kávéznának

Kovács Gergely (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A maga módján reagált a Magyar Kétfarkú Kutya Párt arra, hogy miután egyik emberük egy botrányt okozó ajánlatot kapott a XVIII. kerületi fideszes jelölttől, az érintett kormánypárti politikus lemondott posztjáról és a közösségét is otthagyta.

Lévai István Zoltán körül hétfőn robbant ki a botrány. A Válasz Online ugyanis arról írt, hogy a kutyapártos Aleva Mártát megkereste a fideszes politikus, hogy indulásra biztassa a fővárosi XVIII. kerületben. A cikk szerint a kerületi polgármesteri széket megcélzó Lévai István Zoltán ötmillió forintot is hajlandó lett volna fizetni a kutyapárt passzivistájának, ha utóbbi is elindul a jövő nyári önkormányzati választáson, csökkentve a jelenlegi polgármester, a DK-s Szaniszló Sándor esélyeit. A Fidesz történtekre egy teljes napig semmilyen módon sem reagált, majd kedden közölték, hogy Lévai István Zoltán a választókerületi elnöki tisztségéről lemondott, a Fidesz párttagságát pedig megszüntette.

– Jövő héten szeretnénk kávézni a 22 másik kerület fideszes polgármesterjelöltjével is – így válaszolt a történtekre a kutyapárt.