Ákos 40 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től

Ákos 40 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től

Kovács Ákos koncertje az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) ifjúsági programján, a Forráspont esten a Papp László Budapest Sportarénában 2021. szeptember 10-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kovács Ákos előadó-művészettel foglalkozó cége újra leszerződött a Szerencsejáték Zrt.-vel: a Fehér Sólyom Bt. ismét 40 millió forintos reklámszerződést írt alá március közepén – közölte az Mfor a lottótársaság honlapján közzétett márciusi szerződésekre hivatkozva. A cikk megjegyzi, hogy hasonló összegű szerződést kapott Ákos 2019-ben és 2020-ban is az állami cégtől.

Szintén szerződést kapott az állami társaságtól még februárban az IMG Solutions Zrt.: konkrétan 67 millió forintért notebook-ot kell beszerezniük. A cég tulajdonosa Szentgyörgyi Gábor, aki a vállalattal számos közbeszerzésen szerepelt már sikeresen. Emellett egy másik cég, amiben érdekelt, a Direkt36 cikke szerint éppen az Orbán-család földjein vág új üzletbe.