Botka Lászlóhoz is becsengetett egy fideszes aláírásgyűjtő

Botka Lászlóhoz is becsengetett egy fideszes aláírásgyűjtő

Botka László (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Botka László, Szeged baloldali polgármestere a Facebook-oldalán írt arról, hogy szombaton hozzá is becsengettek, hogy aláírást gyűjtsenek Bartók Csabának és a Fidesznek. 

– Ma délben becsöngetett hozzám egy fiatal nő azzal, hogy Bartók Csabának és a Fidesznek gyűjtenek aláírást. A kapu videótelefononján beszéltünk, csak én láttam őt. Ennyit a Kubatov-listáról! – számolt be az esetről a politikus.

Ezután arról beszélgetett a lánnyal, hogy „rossz helyre csengetett, ugye órabérben fizetik, és nem teljesítmény alapon, mert akkor Szegeden nagyon megjárja, nem lesz pénze”. Botka elmondása szerint a lány erre hangosan felnevetett, és azt válaszolta: „csak órabérre vállaltam”.

– Itt tartunk! Ennél csak feljebb van! – zárta bejegyzését Botka.

A 444 ehhez még hozzáteszi, hogy október végén mutatott be az MSZP egy videót, amit beépített emberük rögzített, és amin az látható, hogy Győrben fiatalokat alkalmaznak arra, hogy 1200 forintos óradíjért a Fidesz Kubatov-listájának adatait frissítsék. Az MSZP szerint a jelentkezőknek egy megadott címlista alapján kellett házról-házra járniuk és aláírást gyűjteni a Stop Gyurcsány! Stop Márki-Zay!-petícióhoz.