Csőtörés miatt nem volt víz a XVII. kerületben

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A XVII. kerületben Rákoshegyen és a keresztúri lakótelepen nem volt víz, valószínűleg a kerület nagy részét érinthette a probléma. 

A Fővárosi Vízműveknél csak az automata üzenetrögzítő működött, a vonal túlterheltsége miatt már ki se csöngött a telefon.

A Vízművek Facebook-oldalán tett jelzésünkre azt a választ kaptuk, hogy csőtörés történt a közelben. Dolgoznak a hiba elhárításán. A Fővárosi Vízművek azt ígérte, hogy 13 óra körül tudják visszaadni a vizet. És azt is írták, hogy őszintén sajnálják a kellemetlenséget.

Cikkünk megírása után meg is érkezett a Vízművek közleménye.

„Tudjuk, hogy mindenki a karácsonyi sütés-főzés közepén tart, és ilyenkor a legrosszabb, ha nincs víz. Sajnos csőtörés történt a kerület ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő vezetéken. Munkatársaink dolgoznak a hiba elhárításán. Várhatóan 13 óra körül tudják visszaállitani a szolgáltatást.
Minden érintettől elnézést kérünk a kellemetlenségért!"

12 óra után nem sokkal kaptuk a hírt, hogy újra volt víz a kerületben.