DK: Négy év után közölt helyreigazítást az Origo Kálmán Olgáról

DK: Négy év után közölt helyreigazítást az Origo Kálmán Olgáról

Kálmán Olga és Dobrev Klára (Forrás: Kálmán Olga/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Négy év után közölte a helyreigazítását az Origo nevű fideszes propagandaoldal, miután valótlan híreket terjesztett Kálmán Olgának, a DK országgyűlési képviselőjének a Fővárosi Önkormányzatban végzett munkájáról – számolt be róla a párt pénteki közleményében. A helyreigazítást azután tették közzé, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen Kálmán Olgának adott igazat az ügyben. 

A Demokratikus Koalíció szerint „ezzel egy újabb fideszes hazugságkampány dőlt meg, hiszen jogerős bírósági ítélet mondja ki, hogy a Fidesz-közeli lap hazudott Kálmán Olgával kapcsolatban”. – Újra bebizonyosodott: az Origo és a hasonló, állami hirdetésekkel kitömött propagandaoldalak mindennapos tevékenysége kizárólag hazudozásból és gyűlöletkeltésből, a magyar emberek átveréséből áll, az újságíráshoz pedig semmiféle közük sincs – hangsúlyozták.

Kálmán Olgát a perben a DK-s Czeglédy Csaba fémjelezte Dr. Czeglédy és Társai Iroda képviselte.

Címkék: Origo, DK, Kálmán Olga