Dózerrel mentek neki Jakab Péteréknek – videóval

Dózerrel mentek neki Jakab Péteréknek – videóval

Forrás: Jakab Péter/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kis híján nekimentek egy dózerrel a jobbikos Jakab Péternek és Steinmetz Ádámnak – derült ki a pártelnök Facebookon közzétett videójából. Mint a politikus írta, Mészáros Lőrinc érdekeltségénél forgattak, amikor váratlanul megjelent mögöttük a jármű. Hiába láthatták a benne ülők, hogy sajtótájékoztatót tartanak, nem hátráltak meg.

– A lopott pénz visszajár azoknak, akik megdolgoztak érte, 2022 után ennek megfelelően fognak eljárni – fejtegette épp a pártelnök, amikor a dózerben ülő nekik tolatta a járművet.

A Jobbik későbbi közleményében azt írta, „Fonyódligeten, a Mészáros-Orbán duó által ellopott, gyerekeknek épült Erzsébet tábor előtt” szerették volna felhívni a figyelmet az ország orbáni kifosztására. Ezt a Mészároséknak dolgozó munkagép sofőrje megakadályozta. „Mert azt látja, azt hallja minden csatornán, hogy az igazságot el kell hallgattatni, aki kimondja, a föld színéről is el kell tiporni. Még azon az áron is, ha ezzel magyar állampolgárok életét veszélyezteti. A fideszes dózer nem ismer kegyelmet.”

Hozzátették: „Ennek a kíméletlen stílusnak, a botrányos közhangulatnak egyetlen felelőse van: a hatalmához, a lopott zsákmányhoz beteges módon ragaszkodó Orbán”.