Falba verte kisfia fejét a 29 éves férfi, mert valaki megette a pár száz forintos kekszét

Falba verte kisfia fejét a 29 éves férfi, mert valaki megette a pár száz forintos kekszét

Rendőrség (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Pest megyei rendőrök befejezték annak a 29 éves monori férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint évekig bántalmazta és terrorizálta akkori élettársát és három közös gyermeküket. Egyik alkalommal 5 éves fia fejét – többszörös koponyacsonttörést okozva – a falba verte – számolt be róla a police.hu.

Felidézték: egy kétségbeesett monori nő tett feljelentést a rendőrségen 2020. augusztus 27-én, mivel akkori élettársa a 29 éves H. Gábor 5 éves, közös kisfiúk fejét teljes erőből a falba verte. A miértre a férfi az válaszolta: feldühítette, hogy a család valamelyik tagja megette a magának vásárolt, pár száz forintos kekszet.

A kisgyermek életveszélyes állapotban került kórházba, a vizsgálatok alapján többszörös koponyacsonttörést és keményburok feletti vérgyülemet szenvedett el. – A súlyosabb következmény elmaradása csak a vakszerencsén múlt – fogalmazott a közlemény. Az orvosszakértő a friss sérüléseken kívül több, korábban keletkezett, gyógyulófélben lévő bántalmazás nyomát is felfedezte a gyereken. Kiderítették azt is, H. Gábor az élettársát és gyermekeit folyamatosan szidalmazta és bántalmazta, illetve a kicsik előtt verte anyjukat seprűnyéllel, vagy éppen az öklével. Az ügyben kirendelt igazságügyi pszichológus véleménye alapján mindhárom kiskorú személyiségében megjelenik az érzelmi traumát átélt gyermekek képe, ami alkalmas arra, hogy érzelmi, morális fejlődésüket súlyos mértékben veszélyeztesse.

A pest megyei rendőrök H. Gábort emberölés bűntettének kísérletével, három rendbeli kiskorú veszélyeztetése, valamint kapcsolati erőszak bűntettével gyanúsították meg. A férfi a terhére rótt bűncselekményt beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, elmondása szerint tetteit egytől-egyig megbánta. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai az azóta is letartóztatott férfivel szemben folytatott eljárást befejezték, az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

 

Címkék: rendőrség, bűnügy